Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите за Samsung Galaxy J5 дали е добар телефонот акo го има некој да каже предности и недостатоци.

Кој би ми го препорачале Samsung Galaxy A5 или Huawei P9 lite?

Самсунг освен флегшип НИШТО друго

Sent from my E560 using Tapatalk

Таа класа Редми 3 што е пола од таа цена е подобар од нив. А тек за уште 10.ооо плус :))
Линк: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/category&path=192

А го имаш и истиот само со 3/32ГБ меморија, Редми 3 Про тој e 12.600 den.

ЕДИТ: Тој Редми 3 Про има и Fingerprint Scanner плус, еве линк: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&path=198&product_id=337

Последно уредено:
Таа класа Редми 3 што е пола од таа цена е подобар од нив. А тек за уште 10.ооо плус :))
Линк: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/category&path=192

А го имаш и истиот само со 3/32ГБ меморија, Редми 3 Про тој e 12.600 den.

ЕДИТ: Тој Редми 3 Про има и Fingerprint Scanner плус, еве линк: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&path=198&product_id=337

Како стојат овие Редми во споредба со Самсунг Галакси С5 нео?

Како стојат овие Редми во споредба со Самсунг Галакси С5 нео?
Па далеку со повеќе опции од тој модел. Про-то има и fingerprint senzor плус, а батеријата кај двата е 4100 mAh така да трае до 2 дена :) за таа цена плус алуминиумско куќиште мислам дека не постои нит во кина, а пак да не зборам за познати брендови..

Sent from Mi X

Дали е добра зделка да заменан ајфон 4с со блекбери з10 глава за глава,каков е маркетот на блекбери апликации поглавни како фб вибер месенџер итн како работат на блекбери ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали е добра зделка да заменан ајфон 4с со блекбери з10 глава за глава,каков е маркетот на блекбери апликации поглавни како фб вибер месенџер итн како работат на блекбери ?

Користев баш Z10 скоро 4-5 месеци ... ок може и помалку небитно
доброто е што можеш да ставиш апликации од андроид, апк фајлови си прима
има и апликација си ја ставаш, ако го земеш ќе ти побарам како се викаше не ми текнува
сите апликации си работат, овие маст хев ги има на бб маркетот
САМО што после некој месец користење почнува да лагува, исто како кај андроидите
интерфејсот е со свајпање, нема хоум бек копчиња ништо ... интересен е ќе се навикнеш брзо ... камерата е одлична, за ало ало екстра ... незнам друго што да ти кажам

за заменава штознам и двата се тука негде околу 100е со тоа што ајфонот побрзо ќе го продадеш

има и апликација си ја ставаш, ако го земеш ќе ти побарам како се викаше не ми текнува
САМО што после некој месец користење почнува да лагува, исто како кај андроидите
интерфејсот е со свајпање, нема хоум бек копчиња ништо ... интересен е ќе се навикнеш брзо ... камерата е одлична, за ало ало екстра ... незнам друго што да ти кажам

за заменава штознам и двата се тука негде околу 100е со тоа што ајфонот побрзо ќе го продадеш

Аха.фала на инфото ке прогуглам како се ставаат апк на бб,сакам да сменам малку ос ,а бб не сум користел така да сакам промена да направам :)

Аха.фала на инфото ке прогуглам како се ставаат апк на бб,сакам да сменам малку ос ,а бб не сум користел така да сакам промена да направам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom