Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Значи вака сеа,незнам дали да зеам 5s од мобилара (користен) пошто е 12 000 во ibutik,или да зеам нов самсунг а3 што е исто така 12 000.
Многу се двоумам бидејки 5s е стар 3 години,а самсунгот е година-година ипол разлика од ајфонот и тоа + нов ќе го зеам.

Не би зел телефон користен 3 години па ако сакаш на поклон дади ми го.
Абе страв ми е пошто телефонот е одамна произведен,да не има почести расипувања,дефекти итн..

Абе страв ми е пошто телефонот е одамна произведен,да не има почести расипувања,дефекти итн..
Си имаш кај нив 3месеци гаранција мислам, така да и да биде нешто ќе си завршеш работа.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Значи вака сеа,незнам дали да зеам 5s од мобилара (користен) пошто е 12 000 во ibutik,или да зеам нов самсунг а3 што е исто така 12 000.
Многу се двоумам бидејки 5s е стар 3 години,а самсунгот е година-година ипол разлика од ајфонот и тоа + нов ќе го зеам.
Jas bi zel nov se imam zaebano 2 pati so polovno

Sent from my MI 4LTE

lg gs ili huawei p9 Некој што користел да каже кај г5 изгледот ми е некако многу за нигде,камерата е некако многу голема,а искрено би сакал да пробам да користам лг некое мислење?

P9 e многу посекси телефон од G5.

Microsoft Lumia 550/950 користел некој?

Добар андорид телефон, Moto G (3th gen) најдобро нешто што сум користел, може комотно да се споредува со некој флегшип. Каков ЛГ каков Самсунг моторолите се ОП.

Кажете некој телефон до 13-14000 денари половен или на ново.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom