Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па иако е постар модел елќито е подобра класаHTC Desire 310 или LG Optimus 4X HD P880?
таман работа нормално дека вреди....Aj nekoj koj se razbira povekje neka objasni LG G2 vs LG G2 mini koja e razlikata? dali vredi da se dadat 100eur povekje ?
Aj nekoj koj se razbira povekje neka objasni LG G2 vs LG G2 mini koja e razlikata? dali vredi da se dadat 100eur povekje ?
Jas nemozam da se odlucam Iphone 5s, Samsung Galaxy s5 ili note 3, daj nekoj so se razbira neka kaze koj e najdobar? parite ne mi se bitni bitno mi e koj e najdobar?
Скоро исти се во перформанси, само G2 има LG интерфејс(skin) кој не ми се допаша многу, a N5 чист андроид. Некусост прв ги добива софтверските апдејти од Google, камерата кај Нексусот е послаба ако нешто ти значи тоа. Јас имам Нексус досега ме служи одлично, дизајнот му е супер, не лагова, батеријата држи доста дорбо, browsing experience 9/10 како најважно нешто.LG G2 или Nexus 5?
Браво5 април 2014
![]()
Браво
Ај за истово нека споделат информации тие што ги имаат овие телефони како се со батерија при нормална работа, бидејќи Nexus 5 има послаба батерија по колку дена ви трае?LG G2 или Nexus 5?
Ај за истово нека споделат информации тие што ги имаат овие телефони како се со батерија при нормална работа, бидејќи Nexus 5 има послаба батерија по колку дена ви трае?
одприлика да погодам околу 2ипол-3, 3ипол макс саата го имаш користено.