Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Aj nekoj koj se razbira povekje neka objasni LG G2 vs LG G2 mini koja e razlikata? dali vredi da se dadat 100eur povekje ?

Aj nekoj koj se razbira povekje neka objasni LG G2 vs LG G2 mini koja e razlikata? dali vredi da se dadat 100eur povekje ?

5 април 2014
Jas nemozam da se odlucam Iphone 5s, Samsung Galaxy s5 ili note 3, daj nekoj so se razbira neka kaze koj e najdobar? parite ne mi se bitni bitno mi e koj e najdobar?
Bp_P6GDCEAAwEon.jpg:large

LG G2 или Nexus 5?
Скоро исти се во перформанси, само G2 има LG интерфејс(skin) кој не ми се допаша многу, a N5 чист андроид. Некусост прв ги добива софтверските апдејти од Google, камерата кај Нексусот е послаба ако нешто ти значи тоа. Јас имам Нексус досега ме служи одлично, дизајнот му е супер, не лагова, батеријата држи доста дорбо, browsing experience 9/10 како најважно нешто.

LG G2 или Nexus 5?
Ај за истово нека споделат информации тие што ги имаат овие телефони како се со батерија при нормална работа, бидејќи Nexus 5 има послаба батерија по колку дена ви трае?

Ај за истово нека споделат информации тие што ги имаат овие телефони како се со батерија при нормална работа, бидејќи Nexus 5 има послаба батерија по колку дена ви трае?
ESiRbYt.png

Никаков показател не е сликава, не знаеме колку минути имаш зборувано, колку време бил уклучен екранот. Нексус 5 има послаба батерија, под 5 сата е screen on time.

Последно уредено:
Искрено незнам ни јас колку го користев, знам испитна недела беше и не го користев многу. Тој ми е максимумот. Инаку нормално работење, малце фб, малце гугл, малце играње, малце зборање, ден и некој сат. Ама и то умерено го прам, неќам цел ден телефонот в рака да ми е.

Дај помогнете ми да се одлучам помеѓу Галакси С4 и ЛГ Г2 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom