Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Споредуваш два различни концепта(Иос и Андроид) ... секој има позитивни и негативни страни, секој телефон тоа шо може да му биде позитивност може да му биде и негативност, ноте 3 има најголем екран, но токму можеби тоа ти смета, S5 е најнов модел, 5s e лепо скоцкан но има најмал екран, Андроид како Андроид, Иос како Иос, зависи ти што преферираш повеќе.
На вакво прашање ќе добијаш одговор од две спротиставени страни, оние кои се обожаватели на Андроид и оние на Ајфон, пак одлуката ќе падне на тебе. ;)
Го знам тоа и баш поради тоа сум поделена во мислењето, па пишав да видам да не имал некој искуство и со Андроид и со Иос, па да ме просветли со своето искуство :D за S5 слушнав и многу негативни работи, како на пример дека бил многу полош од S4, дека брзо им се расипал на многу луѓе и слично.

Samsung S4 i9505 vs LG G2 vs Nexus 5 ? Ве молам за мислења поткрепени со факти. :)

Galaxy S5 ili HTC M8, кој да го пазарам?

Гледам двајцата различно, ме интересира мислење зошто едниот е подобар од другиот.
Речиси исти хардвер користат,единствено екранот на С5 е Амолед,според мене не дава реални бои и изложен на сонце ништо не се гледа,тачвизот кочи после извесно време и воопшто не ми се допаѓа,пластичен е а се нарекува премиум модел..Предност на М8 е алуминиумското куќиште, и бум саунд звучниците кои се многу гласни и подобриот дизајн на М8.Кога би земал јас секогаш би го избрам М8 пред С5.

Само камерата е предност кај S5, во се останато подобар е M8.

Речиси исти хардвер користат,единствено екранот на С5 е Амолед,според мене не дава реални бои и изложен на сонце ништо не се гледа,тачвизот кочи после извесно време и воопшто не ми се допаѓа,пластичен е а се нарекува премиум модел..Предност на М8 е алуминиумското куќиште, и бум саунд звучниците кои се многу гласни и подобриот дизајн на М8.Кога би земал јас секогаш би го избрам М8 пред С5.
Дај одлучи се.

Само за куќиштето симнувам капа за друго послабо...s5 земај и не се мисли...нема ореви да кршиш па да земаш метален телефон.

SAMSUNG GALAXY CORE PLUS vs.
LG L70
Да сподели искуства некој и препораки за овие два телефони ?

Кој е најдобар телефон до кај 150-200 евра(нов) и каде може да се најде? Сакам телефонот да биде што е можно побрз и со што е можно подобар екран :)

Galaxy S5 ili HTC M8, кој да го пазарам?
што ти праи поише мерак тоа, така сигурно нема да згрешиш :)[DOUBLEPOST=1403466045][/DOUBLEPOST]
Samsung S4 i9505 vs LG G2 vs Nexus 5 ? Ве молам за мислења поткрепени со факти. :)
G2
најдобар е од овие другиве 2 телефона ти гарантирам...
доста ти е фактот што е на изглед нај премиум телефон од овие 2,андроидот скоро и да не лагира, нексусот е можеби побрз пошто е ванила дроид ама е мн мн досаден..

земи си г2 ако се мислиш од овие телефони и нема да згрешиш, евентуално сеа ако не ти се свиѓа тебе..

Последно уредено:
кој е подобар избор,
LG L70 или HTC Desire310

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom