- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
K5Некој да ми каже мислење. Lenovo K5 или LG К8??
Гледам по перформанси Леново има екстра за истата сума, само не сум имал никакво искуство со Леново досега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
K5Некој да ми каже мислење. Lenovo K5 или LG К8??
Гледам по перформанси Леново има екстра за истата сума, само не сум имал никакво искуство со Леново досега.
Плус и поефтин е К5Во последно во VIP напнаа за Lenovo K5 но го гледам и Huawei P8lite
и двата телефони користат Octa-core 1.2 GHz Cortex-A53,а единствената поголема разлика е што Леновото има Removable Li-Ion 2750 mAh батерија додека Хуаевеито носи Non-removable Li-Ion 2200 mAh батерија.
Ме интересира дали некој користел од овие телефони и колку се издржливи за секојдневно повеќечасовно малтретирање?
Jaс користам К8, 6 месеци нема покажано мака. Од камерата не очекувај нешто посебно, ама за парите е добар.Некој да ми каже мислење. Lenovo K5 или LG К8??
Jaс користам К8, 6 месеци нема покажано мака. Од камерата не очекувај нешто посебно, ама за парите е добар.
Па да, нема некоја батерија ама толку трошат и другите во просек, еден с7ка е тука негде во истрајност, тој е просекот веќе кај сите.Го зедов k8... супер си е телефончето, едина мана му е преслабата батерија... со малтретирање не држи подолго од неколку часа...
така да полнење 2 пати во 24h сигурно
како ти држи батеријата?
дечки.. на мисла сум да земам телефон а се мислам меѓу LG G5 и Huawei P9
користев 2 години LG G3 скоро 2 години и сум презадоволен од телефонот од секој аспект... ниеднаш не ми закочил падна 100 пати од висина у малтер у глет маса... го згазнав!!! што се не истрпи телефонот и баш ништо не му беше - се консулитрав со дечкото кај што го земав у мобеликс и ми спомна дека до G3 правеле квалитет - од г4 па навака дека се шкарт и ми препорача хуавеи....
пред месец дена скоро земав п9 лајт од телеком и воопшто не сум задоволен од телефонот - неможам ни да го продадам за жал...
ина ли некој искуство со г5ка да ми каже или дајте совет што да одберам?
а5 и а3 се океј ама пренапупани им се цените некако.... брендот скапо кошта изгледаА да ги земеш ХТЦ М10 или да речеме Самсунг А5 или А3 2016 барем тие се подобри
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Samsung s6 (koristen) vs Iphone 6 (koristen)?Koj spored vashe mislenje e podobar i od kade bi gi kupile(covek ili mobirala i na koja najvekje i veruvate)?
Samsung s6 (koristen) vs Iphone 6 (koristen)?Koj spored vashe mislenje e podobar i od kade bi gi kupile(covek ili mobirala i na koja najvekje i veruvate)?