Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми каже мислење. Lenovo K5 или LG К8??
Гледам по перформанси Леново има екстра за истата сума, само не сум имал никакво искуство со Леново досега.
K5

Во последно во VIP напнаа за Lenovo K5 но го гледам и Huawei P8lite
и двата телефони користат Octa-core 1.2 GHz Cortex-A53,а единствената поголема разлика е што Леновото има Removable Li-Ion 2750 mAh батерија додека Хуаевеито носи Non-removable Li-Ion 2200 mAh батерија.

Ме интересира дали некој користел од овие телефони и колку се издржливи за секојдневно повеќечасовно малтретирање?

Во последно во VIP напнаа за Lenovo K5 но го гледам и Huawei P8lite
и двата телефони користат Octa-core 1.2 GHz Cortex-A53,а единствената поголема разлика е што Леновото има Removable Li-Ion 2750 mAh батерија додека Хуаевеито носи Non-removable Li-Ion 2200 mAh батерија.

Ме интересира дали некој користел од овие телефони и колку се издржливи за секојдневно повеќечасовно малтретирање?
Плус и поефтин е К5

Некој да ми каже мислење. Lenovo K5 или LG К8??
Гледам по перформанси Леново има екстра за истата сума, само не сум имал никакво искуство со Леново досега.
Jaс користам К8, 6 месеци нема покажано мака. Од камерата не очекувај нешто посебно, ама за парите е добар.

Го зедов k8... супер си е телефончето, едина мана му е преслабата батерија... со малтретирање не држи подолго од неколку часа...
така да полнење 2 пати во 24h сигурно

Jaс користам К8, 6 месеци нема покажано мака. Од камерата не очекувај нешто посебно, ама за парите е добар.

како ти држи батеријата?

Го зедов k8... супер си е телефончето, едина мана му е преслабата батерија... со малтретирање не држи подолго од неколку часа...
така да полнење 2 пати во 24h сигурно

како ти држи батеријата?
Па да, нема некоја батерија ама толку трошат и другите во просек, еден с7ка е тука негде во истрајност, тој е просекот веќе кај сите.

дечки.. на мисла сум да земам телефон а се мислам меѓу LG G5 и Huawei P9

користев 2 години LG G3 скоро 2 години и сум презадоволен од телефонот од секој аспект... ниеднаш не ми закочил падна 100 пати од висина у малтер у глет маса... го згазнав!!! што се не истрпи телефонот и баш ништо не му беше - се консулитрав со дечкото кај што го земав у мобеликс и ми спомна дека до G3 правеле квалитет - од г4 па навака дека се шкарт и ми препорача хуавеи....

пред месец дена скоро земав п9 лајт од телеком и воопшто не сум задоволен од телефонот - неможам ни да го продадам за жал...

ина ли некој искуство со г5ка да ми каже или дајте совет што да одберам?

G5 камера + диспеј +модеми. Се друго P9.

P9 Lite, исто како и P8 Lite, е просек.

дечки.. на мисла сум да земам телефон а се мислам меѓу LG G5 и Huawei P9

користев 2 години LG G3 скоро 2 години и сум презадоволен од телефонот од секој аспект... ниеднаш не ми закочил падна 100 пати од висина у малтер у глет маса... го згазнав!!! што се не истрпи телефонот и баш ништо не му беше - се консулитрав со дечкото кај што го земав у мобеликс и ми спомна дека до G3 правеле квалитет - од г4 па навака дека се шкарт и ми препорача хуавеи....

пред месец дена скоро земав п9 лајт од телеком и воопшто не сум задоволен од телефонот - неможам ни да го продадам за жал...

ина ли некој искуство со г5ка да ми каже или дајте совет што да одберам?

А да ги земеш ХТЦ М10 или да речеме Самсунг А5 или А3 2016 барем тие се подобри

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

А да ги земеш ХТЦ М10 или да речеме Самсунг А5 или А3 2016 барем тие се подобри

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
а5 и а3 се океј ама пренапупани им се цените некако.... брендот скапо кошта изгледа

а за хтц то не сум видел ништо - имав хтц 2 години и реално сум задоволен од нив

Samsung s6 (koristen) vs Iphone 6 (koristen)?Koj spored vashe mislenje e podobar i od kade bi gi kupile(covek ili mobirala i na koja najvekje i veruvate)?

Јас би S6. Кога од Ноте 3 прејдов на 6-ка, исто како да се вратив на прва генерација Ноте.

Samsung s6 (koristen) vs Iphone 6 (koristen)?Koj spored vashe mislenje e podobar i od kade bi gi kupile(covek ili mobirala i na koja najvekje i veruvate)?

Јас би S6. Кога од Ноте 3 прејдов на 6-ка, исто како да се вратив на прва генерација Ноте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom