Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
mozebi e promasena temata
Koj e najgolemiot telefon po dolzina ( ne tablet)
A koj najtenkiot?[DOUBLEPOST=1478992906][/DOUBLEPOST]koj e najgolemiot tel. po dolzina a koj najtenok?
telefon ne tablet.

Последно уредено:
LG V20, некој да не има искуство? Знам дека е нов и дека ретко кој го има во МК, ама сепак да си прашам.

Одамна барав телефон со одлични способности за аудио снимање со висок квалитет, конечно излезе. На концерти и журки да си снимам и звукот да биде топ а не да крчи на секој бас и да не се слуша која песна е...

е сега, скап е, ама има заменлива батерија, флегшип е, 5,7 инчи екран што најмногу ми одговара...

втора опција ми е Хуавеи Мате 8....ако некој го има користено него нека пише исто.[DOUBLEPOST=1479026244][/DOUBLEPOST]
LG V20, некој да не има искуство? Знам дека е нов и дека ретко кој го има во МК, ама сепак да си прашам.

Одамна барав телефон со одлични способности за аудио снимање со висок квалитет, конечно излезе. На концерти и журки да си снимам и звукот да биде топ а не да крчи на секој бас и да не се слуша која песна е...

е сега, скап е, ама има заменлива батерија, флегшип е, 5,7 инчи екран што најмногу ми одговара...

втора опција ми е Хуавеи Мате 8....ако некој го има користено него нека пише исто.

а да, и трета опција ми е Самсунг с6 Еџ плус...како најефтина варијанта од овие три ( 25.000 )

Хуавеито е 30.000...а ЛГ е над 36.000...

Последно уредено:
Што би одбрале помеѓу Xiaomi Redmi 3 Pro и Xiaomi Redmi 3S ? Некој што има некој од телефониве да сподели искуство?

Данок 18%

Зимај ова

тој од линкот е ѓубре.
Ne bi rekol. Bas toa lgto e gjubre pa uste kojznae kolku e star. Na vremeto site mi svirea huawei gjubre bil, mozebi megu prvite vo MK imav huawei, mislam huawei honor. Vo toa vreme za huawei nikoj ni cul ni videl. Isto vazi i za ovie.
Site ovie firmi imaat top telefoni. Utre go naracuvam.

Топ е зимај.
:)[DOUBLEPOST=1484027677][/DOUBLEPOST]http://www.efox-shop.com/zte-nubia-...hz-quad-core-55-zoll-corning-gorilla-g-293591
Nekako i ovoj mi fati oko, pa sea se mislam. Na papir mnogu pojak a samo 20tina evra poskap.
A kaj nas za nekoi polovni kanti trazat po 100 evra.[DOUBLEPOST=1484028220][/DOUBLEPOST]http://www.umidigi.com/page-umi_pluse_overview.html
Inaku koj saka neso malce poskapisko a top shit ova e praviot telefon. Ke se pokaka na sve momentalno so ima samsung,lgi i ostanatite no so 1/3 cena.

Последно уредено:
Некој да ми каже мислење. Lenovo K5 или LG К8??
Гледам по перформанси Леново има екстра за истата сума, само не сум имал никакво искуство со Леново досега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom