Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
те сакам обратно од те мразам или грешка сум :smir:

Michael O'Neill: Kimmy says if you love someone you say it, you say it right then, out loud. Otherwise the moment just...
Julianne Potter: Passes you by...
Michael O'Neill: Passes you by...

( My Best Friend's Wedding )

Кажувам “Те сакам“ секогаш кога така се чувствувам.
Сум пропуштила неколку шанси да го кажам на тоа на личности кои ми значеле ( не мора да е само партнер ) и после да сум се прашувала “Што ќе беше ако им кажев?“ и ми било криво зашто сум го “оставила моментот да... помине“, така да, подобро да кажам, па нека биде што биде, отколку после да се јадам од внатре. :)

Не кажувам, затоа што сакање, како љубов, развивам само према физички предмети, не према личности.
Инаку, мразам да го слушам бидејќи секој кој ќе го каже тоа очекува да му се возврати на ист начин, јас само викам "знам" или слично...
Беззначајно е, попрво можам да кажам дека "те почитувам", "ми значиш" и друго, отколку ова, многу недефинирана фраза е.

мене ми е теско да кажам те сакам ...иако го чуствувам тоа теско многу ретко велам те сакам...тоа многу сакам да го сменам ... многу сум затворена за тие работи

Ние машките ептен ретко вистински го мислиме тоа кога го кажуваме, а често знаеме да го кажеме. А кога се кажува искрено, во главата нема ни една друга девојка, ни една друга секс фантазија, ни една друга помисла не се врти... Нашата сакана особа ги исполнува сите услови и сите наши потреби морат да бидат задоволени (со граница нормално) за да биде сакана. Тоа е вистинското сакање..:salut:

...незнам според мене мислим мене ми е полесно да кажам на друг јазик ..од колку на мак...незнам заш?? :toe:..а убаво е кога ти го кажуваат :smir:

Полесно здравје .. неам проблем со искажување на емоциите .. ниту па гледам причина зашо да ги држам затворени и да не ги кажам ..

Го кажувам коа мислам дека се чуствувам така и коа знам дека тоа е испрано :)

До сега на никој не сум му кажала,,те сакам,, можеби поради тоа што не сум чуствувала дека навистина некој толку вреди за да му кажам дека го сакам.
Овие два збора не се за фрлаље, кога ке се почуствувам навистина сакано тогаш можеби ке излетат од уста...дали свесно или несвесно не е важно:pijan::love1:

-MOZE LI DA TI KAZM NESTO?
-TE SAKAM?
-:toe:
NE BAS TAKA, VO SEKOJ SLUCAJ LESNO MI E AKO TOA E VISTINA..AKO NE BOGAMI TESKO E...

Лесно ми е да кажам дека сакам некого , ама тешко ми е кога ке ми кажат - и јас тебе наместо ТЕ САКАМ треба да се биде искрен и нема што да се кријат чувствата

Така еден тип што го знам, само што се упознал со некоја типка, втор ден се мувале и оваа му рекла јас мора да ти кажам дрн дрн, те сакам. Овој ја погледнал накриво и и рекол: Добро, само немој да ти се повтори ова:pos2:

epten dva lesni zborovi za kazuvanje:) cesto pati sum gi kazal,retko da gi mislev...Ama koga sega na devojkata i vikam te sakam- so tie dva zbora i kazuvam kolku mnogu mi znaci i deka ne ke mozam da zamislam da sum bez nea:)

Дечко, филозофијава ми е позната од негде... Еден другар така викат секогаш... И со брачедана нешо... :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom