Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
ej pankerka nesakash romantika jas bash sakav da ti pratam edna romantichna poraka ama chim nesakash romantika ...

[dadox] напиша:
Prijatelce ce morash malce da i pokazesh neshto od toa sto i go kazuvash togash ce ti veruva sigurno :D
P.S. A ako vece mislish deka si pokazal togash ima dve varijanti ili taa tebe ne te saka ili ti slabo lazesh :D :D :D

Kako moze "ti slabo lazesh" da e varijanta ako go pokazal toa shto go mislel, a mislel deka ja saka? Obidienco e zbunet.

p.s. a zborot "sakam" t.e. frazata "te sakam" e edna od onie nesrekjnici koi ja izgubile carta po milionskata neadekvatna upotreba.

Ako ima nekoj shto ke znae da mi dade univerzalno prifateno znacenje na "te sakam" vo sekoja mozna varijanta, mozebi ke proba da mi go objasni i znacenjeto na "awesome" vo angliskiot?! Nekoi hrabri gradi da se istaat na napred? Cekam!

Nema da mi bide teshko da go kazam ako go osekjam toa .. Ama lesno e da se kaze .. Ama tesko e da se pokaze KOLKU VREDI TOA! :)

OBDN напиша:
Kako moze "ti slabo lazesh" da e varijanta ako go pokazal toa shto go mislel, a mislel deka ja saka? Obidienco e zbunet.

p.s. a zborot "sakam" t.e. frazata "te sakam" e edna od onie nesrekjnici koi ja izgubile carta po milionskata neadekvatna upotreba.

Ako ima nekoj shto ke znae da mi dade univerzalno prifateno znacenje na "te sakam" vo sekoja mozna varijanta, mozebi ke proba da mi go objasni i znacenjeto na "awesome" vo angliskiot?! Nekoi hrabri gradi da se istaat na napred? Cekam!

"Te Sakam" - Zbor koj ne se kazuva na sekogo, ustvari se kazuva vo odreden period. A ne kako sto e slucaj so mnozinstvoto vo makedonija, na sekoja vtora te sakam. Kade so toj pamet. Moze da kazam dekanekoja mi se dopaga, me privlekuva, ubavo mi e so nea, ama koga ke i kazam deka ja sakam vo toj moment gi maglasuvam moite iskreni i seriozni nameri vo vrskata.
Znaci "te sakam" kako fraza ne go stavaje sekade i so sekoj/a. Pred da go kazete razmislete dva pati sto ponatamu. Ustvari dzabe e objasnuvanjevo bidejki po nasiov mentalitet ako ne kazes deka ja ili go sakas mozebi ke bides pogresno razbran...

Dance me to your beauty with a burning violin...

Многу е лесно да кажеш "Те Сакам",но да се даде тежина на сето тоа..хмм..само една,само една..би умрел за .....

му неам речено такво нешто на никого...мислам сеа ако си стварно заљубен љубовта ќе се глеа спрема однесувањето,погледите итн...така да не мораш да го трубиш тоа те сакам по цел ден...

paaaaa bogami jas edno vreme go tubef toa nonstop :)

Ne mi e lesno!

Im rekov mi se svigas, te posakuvam, tebe te sakam. Me prasuvaa dali gi sakam im velev NE. Komu e lesno da kaze dva zbora? Toa povlekuva odgovornost.

Znaes li deka e nevozmozno da izlazes nekogo deka go sakas? TE SAKAM e apsolutno vistinit iskaz.
:) :)

Сајберлејди, што сакаш да кажеш?

hehehe mnogu interesno mislenje cyberlady mnogu :D

Тие два збора воопшто не мора да значат дека стварно ја сакам или она мене.Ако те сака некој/а самиот/самата ќе си примертиш и без да ти каже "те сакам".

moram da vi kazam nesho denes po vtor pat u mojot zivot kazuvam te sakam na druga lichnost luge mislam deka sum zaljuben :):)

dajdo напиша:
moram da vi kazam nesho denes po vtor pat u mojot zivot kazuvam te sakam na druga lichnost luge mislam deka sum zaljuben :):)
Браво за тебе.Среќен сум кога гледам дека љубовта сеуште постои. :):)

да...љубов сеште постоела...имало Господ...:cuc: напред брате и не му ја мисли :wink: :music3:

Луѓе не се кажува секому те сакам ... т.е. еднаш ми беше навика, и кажував нон стоп ... али кога ќе размислам лошо е ... не за друго ќе ти поверува некој па после на глава ќе ти се качи ... освен се разбира ако од петици не ви доаѓа да го кажете тоа, а така за да ви доаѓа сигурно се работи за вистинската личност, па тогаш е потполно во ред:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom