Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[dadox] напиша:Prijatelce ce morash malce da i pokazesh neshto od toa sto i go kazuvash togash ce ti veruva sigurno![]()
P.S. A ako vece mislish deka si pokazal togash ima dve varijanti ili taa tebe ne te saka ili ti slabo lazesh![]()
![]()
![]()
OBDN напиша:Kako moze "ti slabo lazesh" da e varijanta ako go pokazal toa shto go mislel, a mislel deka ja saka? Obidienco e zbunet.
p.s. a zborot "sakam" t.e. frazata "te sakam" e edna od onie nesrekjnici koi ja izgubile carta po milionskata neadekvatna upotreba.
Ako ima nekoj shto ke znae da mi dade univerzalno prifateno znacenje na "te sakam" vo sekoja mozna varijanta, mozebi ke proba da mi go objasni i znacenjeto na "awesome" vo angliskiot?! Nekoi hrabri gradi da se istaat na napred? Cekam!
Браво за тебе.Среќен сум кога гледам дека љубовта сеуште постои.dajdo напиша:moram da vi kazam nesho denes po vtor pat u mojot zivot kazuvam te sakam na druga lichnost luge mislam deka sum zaljuben![]()