Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
aleksandaarr напиша:
што мислите,ако вашата девојка му се додворува на твојот најверен другар,а тој го премолчил тоа.или пак вашиот тип и се додворува на вашата другарка,а таа молчи.кој би бил поголем кретен-љубовта твоја(која не заслужила да ја наречеш така )или твојот другар/другарка.
Насловот на темава целосно се коси со насловниот пост. Додворување и изневерување- има разлика.

Реплика на цитираново:
Ми се има случено дечкото на моја најдобра другарка да ми се пушта. И кажав некако меѓу редови за првиот пат кога го направи тоа, ама она ништо не превзема во врска со тоа. Дури во очи можев да и прочитам дека ме обвинува мене и дека смета дека јас на некаков начин сум го испровоцирала за да ми се пушти. Следниот пат кога тоа се повтори, јасно му дадов него на знаење да се повлече, ама неа не и кажав. Дури и да и кажев, пак ќе ме накривеше мене, зошто нејзиниот дечко е светец, а јас го терам на „блудничење“ пошто нели он е само „обично машко“, не е он крив, кутриот. :icon_roll

Мене никогаш не ми се случило да се пуштам на дечко на моја другарка, иако напати се случило другарката да верува дека е тоа така. :pos: Од самиот старт го запишувам тој дечко во „забранета зона“ и не ни помислувам на такво нешто.

Реплика на насловот::)
Ги отпишувам двајцата од мојот живот. Такво нешто не простувам.

aleksandaarr напиша:
што мислите,ако вашата девојка му се додворува на твојот најверен другар,а тој го премолчил тоа.или пак вашиот тип и се додворува на вашата другарка,а таа молчи.кој би бил поголем кретен-љубовта твоја(која не заслужила да ја наречеш така )или твојот другар/другарка.

со среќа нека им е... во пеколот, кој после тоа што ке им го направам ке им изгледа на рај!

И јас сум за бан на двајцата доколку ме изневери со мојот другар...е*ате другарот ако чека како хиена момент на слабост кај тебе и одма се пушта на нешто што тебе ти е драго
...а за пуштањето знам дека девојките се склони кон кокетирање без разлика дали се во врска или не (ова не го кажувам од некоја шовинистичка страна туку едноставно така сум искусил до сега) е сега дали мојот другар ќе го прифати тоа кокетирање или не останува на него нели?

Zemzela напиша:
И јас сум за бан на двајцата доколку ме изневери со мојот другар...е*ате другарот ако чека како хиена момент на слабост кај тебе и одма се пушта на нешто што тебе ти е драго
...а за пуштањето знам дека девојките се склони кон кокетирање без разлика дали се во врска или не (ова не го кажувам од некоја шовинистичка страна туку едноставно така сум искусил до сега) е сега дали мојот другар ќе го прифати тоа кокетирање или не останува на него нели?
Глеаш, и ти на некој начин ја оправдуваш девојка ти а го кривиш другарот. :) А ја мислев дека само жените се толку слепи и... пристрасни. :toe::)

PSYtisfaction напиша:
Глеаш, и ти на некој начин ја оправдуваш девојка ти а го кривиш другарот. :) А ја мислев дека само жените се толку слепи и... пристрасни. :toe::)
Кажувам БАН :ban?: за двајцата но знам дека жените кокетираат но тој ако ми е другар нема да ја прифати играта нели?
...во никој случај не го оправдувам многу ми е ...хиенски :pos2:

Necrophilia напиша:
со среќа нека им е... во пеколот, кој после тоа што ке им го направам ке им изгледа на рај!

уствари кога подобро ке размислам, ке и мавам сеир за тоа што се мувала, фатила или издупила со мојот најдобар другар. (премногу е грд) - се мисли на Дамјан - Стормовец

za takva rabota.... moja devojka da se muva so drugar... uuuh nedaj boze.... prvin da si potpisat testament dvajcata, pa posle neka praat so sakaat... imaat odvrzani race.... ko sto jas nikogas takvo nesto ne bi napravil... taka nedaj boze mene da mi napraat... najveke so mrazam e licemerie...i nema nikakvo opravduvanje ako se sluci takvo nesto...

Narkos напиша:
ponekogas e podobro zaradi prijatelstvoto ako se premolci nekoja takva rabota

Кое „пријателство„ мољим ти се? Зарем оној кој ја брка твојата девојка ти го нарекуваш пријател? :pos:

epa ocigledno ne bila tolku dobra drugarka ili pak tipot gleal da fati dve muvi so eden udar...mi se nema deseno takvo neso i pu pu pu ne daj boze i ponataka da mi se desi :)

sagaqua напиша:
Кое „пријателство„ мољим ти се? Зарем оној кој ја брка твојата девојка ти го нарекуваш пријател? :pos:

sharing my wife :) љољ, па ако типот е вистински другар можеби и ке ја подели девојка му со другарите :pos2: .

Мене не ми се има случено вакво нешто, ми се има случено некоја моја бивша после неколку месеци одкако ке раскинеме да се фати со некој мој близок пријател. Малце е болно чувството но сепак пријателот нема да го замразам, туку неа. И ке знам што се чувствувала она спрема него додека била со мене.

Hmmm...abe toa lesno se resava ke im se nalutis i na edniot i na drugiot....A so ako vie go izneveruvate deckoto so drugar mu?Ne znaete kako da mu kazete,a ne sakate da raskinite so deckoto niti da ja prekinete vrskata so drugarot?HELP!:zid: :kickbox: :angry1:

другарка ми би излегла поголем кретен зашто таа ми е другарка што ја знам многу години повеке од него и треба да биде секогаш искрена со мене ако навистина ме сака и ми посакува најдобро.а додека момчето е минлива работа

honey-boney напиша:
Hmmm...abe toa lesno se resava ke im se nalutis i na edniot i na drugiot....A so ako vie go izneveruvate deckoto so drugar mu?Ne znaete kako da mu kazete,a ne sakate da raskinite so deckoto niti da ja prekinete vrskata so drugarot?HELP!:zid: :kickbox: :angry1:
самоубиј се!
a n g e l c e напиша:
другарка ми би излегла поголем кретен зашто таа ми е другарка што ја знам многу години повеке од него и треба да биде секогаш искрена со мене ако навистина ме сака и ми посакува најдобро.а додека момчето е минлива работа
прајте тројка! сепак ти е најдобра другарка, башка дечко ти ке ти биде благодарен.

Ножот и на двајцата. Такви работи не се толерираат. Се прашувам дали и Господ простува ваква работа? Јас не простувам сигурно, мада со другарите си имаме пакт дека ако некој од нас бил со некоја девојка, за другите таа девојка е off limits...........FOREVER.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom