PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Насловот на темава целосно се коси со насловниот пост. Додворување и изневерување- има разлика.aleksandaarr напиша:што мислите,ако вашата девојка му се додворува на твојот најверен другар,а тој го премолчил тоа.или пак вашиот тип и се додворува на вашата другарка,а таа молчи.кој би бил поголем кретен-љубовта твоја(која не заслужила да ја наречеш така )или твојот другар/другарка.
Реплика на цитираново:
Ми се има случено дечкото на моја најдобра другарка да ми се пушта. И кажав некако меѓу редови за првиот пат кога го направи тоа, ама она ништо не превзема во врска со тоа. Дури во очи можев да и прочитам дека ме обвинува мене и дека смета дека јас на некаков начин сум го испровоцирала за да ми се пушти. Следниот пат кога тоа се повтори, јасно му дадов него на знаење да се повлече, ама неа не и кажав. Дури и да и кажев, пак ќе ме накривеше мене, зошто нејзиниот дечко е светец, а јас го терам на „блудничење“ пошто нели он е само „обично машко“, не е он крив, кутриот. :icon_roll
Мене никогаш не ми се случило да се пуштам на дечко на моја другарка, иако напати се случило другарката да верува дека е тоа така.

Реплика на насловот:

Ги отпишувам двајцата од мојот живот. Такво нешто не простувам.