Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
Никола напиша:
Како не даваш повод, женско си и се шеташ околу нас. Плус ако си полесно облечена, како не е тоа повод?
п.с. Струмикс, можат да ме судат за педофилија што и реплицирам на 15 годишна девојка?:)

A so treba da napravam,da se oblecam so uzvratka?Ili da se zatvoram doma za da ne setam okolu vas,ili da prestanam da bidam zensko?:tapp:

honey-boney напиша:
A so treba da napravam,da se oblecam so uzvratka?Ili da se zatvoram doma za da ne setam okolu vas,ili da prestanam da bidam zensko?:tapp:

Не бе, напротив, да го правиш она кое го правиш и до сега:)
Еден дечко, заљубена во другар, може и тројка ќе падне?

sagaqua напиша:
Кое „пријателство„ мољим ти се? Зарем оној кој ја брка твојата девојка ти го нарекуваш пријател? :pos:
moze devojakta go brkala,ili ne bile pri svest,kako i da e,za nikoja zenska ne bi se skaral so prijatel so se dokazal niz vremeto,zaso so zenskata ke bidam nekoe vreme,pa ke zavrsi naseto,ama so drugarot mozam da ostanam drugar cel zivot

honey-boney напиша:
Ne mu dadov nikakov povod,jas ne sum kriva so toj se zatreskal vo mene,ok?A ne e tocno deka treba da mu dades povod na nekogo za da ti prijde,moze mnogu prosto i ednostavno da mu se svigas
Полека де:pos:
Ахххх:smir: Па што реков јас? Прочитај ми ја првата реченица внимателно и ќе сфатиш дека и јас го реков истото за приоѓањето.
Еве уште еднаш и за тебе и за Псај:
Fortune напиша:
За да ти пријде некој или му е даден повод или игра на она „секој има право да проба”.

И викаш дека се согласуваш со тоа дека постојат машки кои не знаат за „не”. Од една страна се жалиш дека другарот на дечко ти не сакал да сфати дека го одбиваш, а од друга велиш дека си се затрескала и ти. Ако е „не”, ќе си остане „не”:wink:

PSYtisfaction напиша:
Еееееј, муабетов. shamar:Звучи како воопшто да не ги познаваш тој тип на машки што се напорни до сто и една и назад, и што не сфаќаат „не” за одговор, Фортуно. :back:
:kiss3:
Секогаш има начин со кој ќе му доловиш што значи „не”. Сфаќаат, само за таквите потребно е да постапиш поинаку:wink:
Narkos напиша:
moze devojakta go brkala,ili ne bile pri svest,kako i da e,za nikoja zenska ne bi se skaral so prijatel so se dokazal niz vremeto,zaso so zenskata ke bidam nekoe vreme,pa ke zavrsi naseto,ama so drugarot mozam da ostanam drugar cel zivot
Не биле при свест:pos:
Ма свесно се прават тие работи ак не пак.

Ако ми се пушта другар на мојот дечко треба да се мислам како да го тргнам ако не сфати од едно НЕ? Првиот пат може и ќе му го простам, душичка, сакал да проба, ништо страшно, ама после тоа за уши и кај дечко ми. Не сум човек што крие работи од партнерот, одобено не вакви ... после тоа тие нека се колат меѓу себе, јас сум си го решила мојот случај.

Здраво, шо прајте?
Fortune напиша:
Секогаш има начин со кој ќе му доловиш што значи „не”. Сфаќаат, само за таквите потребно е да постапиш поинаку:wink:
Дивајн напиша:
Ако ми се пушта другар на мојот дечко треба да се мислам како да го тргнам ако не сфати од едно НЕ? Првиот пат може и ќе му го простам, душичка, сакал да проба, ништо страшно, ама после тоа за уши и кај дечко ми. Не сум човек што крие работи од партнерот, одобено не вакви ... после тоа тие нека се колат меѓу себе, јас сум си го решила мојот случај.
Болдираното од постот на Дивајн е она што мислев со цитатот погоре.

Дивајн напиша:
Обратна е ситуацијава, не другар на дечко ми, туку дечко на другарка ми.:) И сум го однела за уши кај неа, и оваа не превземала ништо. И?
Ајде, Форчн, знам дека имаш ти начин, мила. :pos:

Ако другар ми и се пушта ке го фрлам в езеро

PSYtisfaction напиша:
Обратна е ситуацијава, не другар на дечко ми, туку дечко на другарка ми.:) И сум го однела за уши кај неа, и оваа не превземала ништо. И?
Ајде, Форчн, знам дека имаш ти начин, мила. :pos:

Не превземала ништо? Е па мене да ми е таа, ќе се фатам со него ... ќе издржам и да нејќам некој ден општо, за да и кажам што мислев ... така ќе сфати ваљда ...:podsmev:

хммм... некоја другарка на девојка ми ми се "става". прво понуда за тројка кај едната па кај другата, ако не успее, ништо страшно -))

шала на страна, ако ми се пушта, ја отерав упм.

мој другар кај девојка ми? тој на интензивна прикачен на машини, таа, `рканица у фаца!

Ајде ситуација една.
Еве да нема пуштање, или и изневерување. Ама еден ден да ви дојде дечкото/девојката, да ви рече, не ја чувствувам врскава веќе иста како порано, не сум среќен/на, сакам да раскинеме. И има и уште нешто, се заљубив во другар/ка ти. Не е тој/таа причината за ова, но се погоди некако во исто време со тоа што јас веќе се не чувствувам исто во врска со нас, башка и близината си го направи своето, тоа што излегуваме заедно, се гледаме често. Ништо не се случи сеуште, но си признавме симпатија.

Би ги убивале и сега двајцата?

JASMIN напиша:
Ајде ситуација една.
Еве да нема пуштање, или и изневерување. Ама еден ден да ви дојде дечкото/девојката, да ви рече, не ја чувствувам врскава веќе иста како порано, не сум среќен/на, сакам да раскинеме. И има и уште нешто, се заљубив во другар/ка ти. Не е тој/таа причината за ова, но се погоди некако во исто време со тоа што јас веќе се не чувствувам исто во врска со нас, башка и близината си го направи своето, тоа што излегуваме заедно, се гледаме често. Ништо не се случи сеуште, но си признавме симпатија.

Би ги убивале и сега двајцата?

Јас не разбирам кој филм им е на другите. Ако еднаш легнеш некоја, готово е, имаш рецка дека си ја легнал и тоа е доволно.
Си се радуваш и може кој сака друг да ја има.
Сега може и неколку рецки од иста девојка, али првата е најважна, во мемоари оди.
Мене секогаш ми било поинтересно да ја освојам, отколку самиот секс.
Поигра ми е, а јас сакам игри:)

И викаш дека се согласуваш со тоа дека постојат машки кои не знаат за „не”. Од една страна се жалиш дека другарот на дечко ти не сакал да сфати дека го одбиваш, а од друга велиш дека си се затрескала и ти. Ако е „не”, ќе си остане „не”:wink:

Da,ke ostane ne ako ne ti se sviga...A ako se zatreskas vo nego?Nekogas srceto popusta pred razumot....Ako ti se slucilo takvo nesto ke me razberes 100 posto,a ako ne ti se slucilo znam deka nema da me sfatis...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom