RealGirL
My LiFе...My ST0Ry
- Член од
- 13 февруари 2006
- Мислења
- 2.348
- Поени од реакции
- 19
Лесно е да го кажеш,тешки се последиците!:smir:кики напиша:Те сакам е единствениот збор што ми е тешко да го кажам... уште не сфатив зошто е тоа така:smir:
Лесно е да го кажеш,тешки се последиците!:smir:кики напиша:Те сакам е единствениот збор што ми е тешко да го кажам... уште не сфатив зошто е тоа така:smir:
Какви последици?RealGirL напиша:Лесно е да го кажеш,тешки се последиците!:smir:
Јас би имал грижа на совест... посебно доколку и таа личноста со која сум биде со слично размислување, за светоста на зборот „Те сакам“Скулгрл напиша:Какви последици?
Како може да се има грижа на совест? Навистина не разбирам. Јас „те сакам“ кажувам само на оној што треба. И немам никакво чувство на грижа на совест, нити пак има некакви „последици“. Затоа не сфаќам.Димитар напиша:Јас би имал грижа на совест... посебно доколку и таа личноста со која сум биде со слично размислување, за светоста на зборот „Те сакам“
Toa мислам дека сакаше да го каже и RealGirl...Скулгрл напиша:Како може да се има грижа на совест? Навистина не разбирам. Јас „те сакам“ кажувам само на оној што треба. И немам никакво чувство на грижа на совест, нити пак има некакви „последици“. Затоа не сфаќам.