Teтово

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Lee Burridge

Start Time:Friday, July 10, 2009 at 9:00pm
End Time:Saturday, July 11, 2009 at 4:00am
City/Town:Tetovo, Macedonia

Биче јако?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Дее не сум знаел за ова.

Ке видимо, шо че испадне

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Lee Burridge

Start Time:Friday, July 10, 2009 at 9:00pm
End Time:Saturday, July 11, 2009 at 4:00am
City/Town:Tetovo, Macedonia

Биче јако?
Беше некој на Ди Џејов? Импресии?
Ја пројдов кј комерцијална кј 2 и нешто и се слушаше до туе дупца дупца. Сакав да идем да виим како е ама немав душа више нигде да идем освен дома :jaj:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
abe ne bese nisto posebno....i nemase mnogu lugje

Anul3_Srcul3

OpAsnA
Член од
8 јули 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Можеби постарите слободно шетаат, но ние помалите (up to 16 год.) секогаш треба да бидеме претпазливи. Ако бидеме начекани од поголема група припадници на националноста, тогаш лесно можеме да бидеме претепани и ограбени. Затоа, не е се така розово во Тетово кога станува збор за нас, до 16-годишна возраст.
Ова што го кажуваш е точно, на пример јас кога ке излезам секогаш мора некој албанец да ми префрли нешто.
За среќа не го разбирам што зборува, ама што и да рече знам дека не е добро :toe:
А и поради ваквите префрлања секогаш доаѓа до тепачки :duel::violent1:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ова што го кажуваш е точно, на пример јас кога ке излезам секогаш мора некој албанец да ми префрли нешто.
За среќа не го разбирам што зборува, ама што и да рече знам дека не е добро :toe:
Негде у никој град не е сигурно.
Мислиш у Скопје е посигурно. Таму и да налеташ на група од иста националност може да дојде до провокацие и тепачка.
Кј нас супер си е у Тетово. Можда и дека навикнати смо на тоа.
Ја никат за ништо не би го дал овја живот во ова место, воздухот не е никаде ист, во Тетово има нешто волжебно во воздухот... тој страв, препазливост, спремност му дааваа повеќе шарм на тоа.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
29
Поени од реакции
4
SIGUREN SUM DEKA SI POD 14 GOIDNI

CAO

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33

CAO
абе ајде, од кј си толку сигурен? ко прво убоо си пишуе дека дејчето има 16 год. ма да не е битно тоа, или кај нас ги задираа само тија шо са помали од 14? и ко второ у право е, свекоаш префрља некој, ама смо се навикнале више, тоа е.

ЧАО

Член од
13 јуни 2009
Мислења
29
Поени од реакции
4
абе ајде, од кј си толку сигурен? ко прво убоо си пишуе дека дејчето има 16 год. ма да не е битно тоа, или кај нас ги задираа само тија шо са помали од 14? и ко второ у право е, свекоаш префрља некој, ама смо се навикнале више, тоа е.

ЧАО
pa sea i vasite praat neso vo Balkan zivees ne zives vo U.S.A ;)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883

Уз тоа и Тетово е најнебезбеден град во македонија затоа што има највише тепачке дури го надминавмо и Скопје (казаја у некој медиум забраев кој беше:helou:):nesum:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Уз тоа и Тетово е најнебезбеден град во македонија затоа што има највише тепачке дури го надминавмо и Скопје (казаја у некој медиум забраев кој беше:helou:):nesum:

abe jas se custvuvam mnogu siguren vo Tetovo..

a za tepackite vo Tetovo ima ama ne kako vo Skopje tamu ima mnogu povekje

Anul3_Srcul3

OpAsnA
Член од
8 јули 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0

CAO
Фино тука пишува колку години имам

Немора да значи дека дека е најнебезбеден град. мислиш во другите градови е поинаку од Тетово?
Секаде е исто каде што има луѓе од друга националност секаде е исто има караници и тепачки...

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Да бидеме реални, Тетово и не е баш некој безбеден град. Навечер да ти е страв да поседиш некаде надвор до доцна, не знаеш кој те чека во зграда, пред зграда..За машките, страшно е да не ги подбрка некој, да не се за`рчкаат со некој па после да јадат ќотек. Исто, чести се случаите на истрели од огнено оружје, за среќа нема залетано куршум.. Али, се на се, Тетово ми е убав град, каков-таков, таму сум родена, од таму потекнувам.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Да бидеме реални, Тетово и не е баш некој безбеден град. Навечер да ти е страв да поседиш некаде надвор до доцна, не знаеш кој те чека во зграда, пред зграда..За машките, страшно е да не ги подбрка некој, да не се за`рчкаат со некој па после да јадат ќотек. Исто, чести се случаите на истрели од огнено оружје, за среќа нема залетано куршум.. Али, се на се, Тетово ми е убав град, каков-таков, таму сум родена, од таму потекнувам.
Не е никаде воздухот ист, нели? :)
Наш си е. Си го сакаме.
А и не знам дали некој што целиот свој живот го поминал во Тетово би се навикнал на живот во некој друг град, во помирен град, во некој помал или поголем град.

Kajgana Shop

На врв Bottom