Teтово

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
вчера почна турнирот по мал фудбал на спортски кој знате дека е мн јак затоа што играа и играчи од тетекс но и од појаките клубови во македонија што потекнуаа од тетово
Кој тимови се фаворити според тебе ? Или од сеа не моеш да одлучиш. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
abe i vo Recica e pocnat turnirot vo mal fudball...igraat igraci koi nastapuvaat vo 1 i 2 Mak.Liga a ima i sto igraat vo stranstvo...

Eve nekoi iminja koi igraat tamu: Vullnet Emini(RENOVA),Burhan Emurllahu(VARDAR),Ismail Ismaili(RENOVA),Ferhan Hasani,Muhamed Huseini,Erhan Selimi i Mensur Idrizi(SHKENDIJA),Agim Ibrahimi(OLIMPIJA-Slovenija)...idr...

A da napomenam specijalen gostin pred 2 dena bese igracot na Torino,Blerim Xhemaili...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
[zEUs];2655863 напиша:
Кој тимови се фаворити според тебе ? Или од сеа не моеш да одлучиш. :)

Па да ти кажем искрено не знам баш кој тимови се фаворити.Знам дека војводеве(поголемите)слаби са им ги нема јаките играчи,ама ќе видимо понатаму кој екипе ќе се издвоја како појаки и тогај ќе ти кажем кој ми е фаворит:helou::helou:а знам само дека и оваа година ќе има јаки играчи зш свака година има:nesum:

abe i vo Recica e pocnat turnirot vo mal fudball...igraat igraci koi nastapuvaat vo 1 i 2 Mak.Liga a ima i sto igraat vo stranstvo...

Eve nekoi iminja koi igraat tamu: Vullnet Emini(RENOVA),Burhan Emurllahu(VARDAR),Ismail Ismaili(RENOVA),Ferhan Hasani,Muhamed Huseini,Erhan Selimi i Mensur Idrizi(SHKENDIJA),Agim Ibrahimi(OLIMPIJA-Slovenija)...idr...

A da napomenam specijalen gostin pred 2 dena bese igracot na Torino,Blerim Xhemaili...
Да сум слушнал за тој турнир викаа и дека тој е јак,а од кога е почнат турнирот?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
се одложија некои партије ради дождот?

А тој Вајдин се вика, од тетово е, игра он негде?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Денеска дан знаете кој против кој играа на спортски ?
Да идем да гледам или не. :)

Војводи (големите) не са за потценуење. Имаа неколку играчи што играа у Тетекс, а и у други клубоој. Дарко и Бојан ги знам дека играа у мак лига.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кузнае Дуле, овој Симоски изглеа беше, дали игра годинава?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Еј слушав нешто на радио реклама, имало организирано планинарење... тргнување пред ВЕРО. Некој појќе инфо за ова?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Еј слушав нешто на радио реклама, имало организирано планинарење... тргнување пред ВЕРО. Некој појќе инфо за ова?
ne znam za organizacijata...no znam deka i lani otidoa...i toa mnogu daleku bile...do ezerata na Shar planina

Член од
13 јуни 2009
Мислења
29
Поени од реакции
4
[zEUs];2637293 напиша:
Нема најак у градов, сум го рекол 100 пута тоа.
И не е важно кој си, чив си и како си. Дека гледаш што може да се деси.
А можда од Тачи синот ќе им врати некоаш. Не ми се веруе дека ќе остане дужен. И тија пак ќе го начекаа не спремен па после тој ќе им врати и така и така... до бескрај.
А можда ќе престане коај ќе има нешто жртве.
Но тогаш сот епачке ќе престане само. Па ќе премине на поголемо.

Инаку не знам кој му е на Тачи син. Нешто појче инфо за него ? (срамота у кој свет живим, а тоа не знам :kesa:)

Tetovo ima 60.000 ljuge 20.000 od niv se TEPACI I KOJ MOZE OD TIE DA BIDE GLAVEN ?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Tetovo ima 60.000 ljuge 20.000 od niv se TEPACI I KOJ MOZE OD TIE DA BIDE GLAVEN ?
Никој!
Тоа викам ја.
Никој не е главен на тија хипотетички 20.000 тепачи!
А и неможе. Како и би можел да биде некој на толку?

Член од
13 јуни 2009
Мислења
29
Поени од реакции
4
[zEUs];2675140 напиша:
Никој!
Тоа викам ја.
Никој не е главен на тија хипотетички 20.000 тепачи!
А и неможе. Како и би можел да биде некој на толку?
epa ne moze ovde e problemot TE TEPAT POSLE KADE KE IDES ILI KE TE UBIJAT ILI TREBA DA BEGAS NEGDE ILI DA SI JAK DA OSTANES I DA MU GO VRATIS

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
zdravo tetovcani sogragani i soselani>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
daj kazite so ima novoo letno disko misli nekoj li da otvori ?????

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
abe Tetovcani ovde steeee???

Kajgana Shop

На врв Bottom