Откако ги исекоја дрвата сега ќе ги послушаа овија од иницијативава Подобро за Тетово Сепак фала богуи они да се послушани од градоначалник и од општината.
Пишав предходно ако требало поради поправање и прошируење улица е во ред ама од друга страна трпа и овие со бутициве што сега им е разхолена улицата и раскопана друго сенка ќе нема многу године па и да се посада дрва летово ќе треба доста године да порасна за сенка да има.
За зонско сум ја да има појќе, не сум возач и знам ги засега тоа возачиве дека ќе плаќаа ама таќе само колку толку ќе има свест да се паркираа људиве како што треба а не кај што ќе му текне и како ќе му текне.
Општина Тетово ја запре реконструкцијата на улица „Страшо Пинџур“ поради реакциите и несогласувања од советниците - Тетово Инфо
Општина Тетово испрати допис до медиумите со цел да се известат граѓаните дека на улицата „Страшо Пинџур“ ќе прекине вчера почната реконструкција поради несогласувањата и реакциите кај дел од советниците од граѓанската иницијатива „Подобро за Тетово“. Сега од општината велат дека ќе чекаат од...
tetovoinfo.mk
Пишав предходно ако требало поради поправање и прошируење улица е во ред ама од друга страна трпа и овие со бутициве што сега им е разхолена улицата и раскопана друго сенка ќе нема многу године па и да се посада дрва летово ќе треба доста године да порасна за сенка да има.
За зонско сум ја да има појќе, не сум возач и знам ги засега тоа возачиве дека ќе плаќаа ама таќе само колку толку ќе има свест да се паркираа људиве како што треба а не кај што ќе му текне и како ќе му текне.
Последно уредено: