Teтово

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
bas toa.

Mislim do septemvri ova godina ke bide gotovo ako ne zgreshim
Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамстор :D Некако боље ми делуе ова..

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамстор :D Некако боље ми делуе ова..
ist centar e, ramstor se rasiruva

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
epa sega Ramstore na pocetok site mislea deka ke propadna nemase rabota nikoj ne idese i ako imase investirano mnogu no prvite meseci nemase mnogu rabota no vednas se sluci drugoto, pocna da raboti mnogu osobeno restoranot Emporium i kaficite sto se vnatre,, pa posle i drukite dukani.
I deneska restoranot Emporium e restoran koj ima poveke rabota vo Tetovo.

Za investiranjeto ke bide mnogu interesno noviot Palma Mall (ex ramstore) ke bide epten golem 3 pati po golem od sto e sega . Tetovo ke ima mesto kade sto ke moze da se izleze... a isto taka ke ima i mnogu novi mesta za rabotenje sto e dobro za nashiot grad

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Прееска видов кј културен билборд: Стјепан Месиќ почесен граѓанин на Тетово !? :confused:
Што е работава знае некој ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Прееска видов кј културен билборд: Стјепан Месиќ почесен граѓанин на Тетово !? :confused:
Што е работава знае некој ?
Уште пред 1 месец имаше најави дека ќе биде прогласен за почесен граѓанин.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Ќе биде и во Универзитетот на Југо Источна Европа во Вторник мислам ако не грешам .

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислам беше за неговото залагање за проширување на демократијата и соработката во регионов.

Во просториите на Штуловиот Универзитет ќе му биде доделена наградата (“Doctor Honoris Causa”).

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Многу јако изгледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom