Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.528
- Поени од реакции
- 5.517
Ова е тоа што се гради до Рамстор нели?finally nesto dobro vo Tetovo
Ова е тоа што се гради до Рамстор нели?finally nesto dobro vo Tetovo
bas toa.Ова е тоа што се гради до Рамстор нели?
Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамстор Некако боље ми делуе ова..bas toa.
Mislim do septemvri ova godina ke bide gotovo ako ne zgreshim
ist centar e, ramstor se rasiruvaУбоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамстор Некако боље ми делуе ова..
Ајдеее... не сум знаелist centar e, ramstor se rasiruva
epa sega Ramstore na pocetok site mislea deka ke propadna nemase rabota nikoj ne idese i ako imase investirano mnogu no prvite meseci nemase mnogu rabota no vednas se sluci drugoto, pocna da raboti mnogu osobeno restoranot Emporium i kaficite sto se vnatre,, pa posle i drukite dukani.Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамстор Некако боље ми делуе ова..
ja pa mislev deka za drug centar zboruvas blizu ramstor nesto :AАјдеее... не сум знаел
Уште пред 1 месец имаше најави дека ќе биде прогласен за почесен граѓанин.Прееска видов кј културен билборд: Стјепан Месиќ почесен граѓанин на Тетово !?
Што е работава знае некој ?
А зашо?Уште пред 1 месец имаше најави дека ќе биде прогласен за почесен граѓанин.
Мислам беше за неговото залагање за проширување на демократијата и соработката во регионов.А зашо?