Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.565
- Поени од реакции
- 5.561
Ова е тоа што се гради до Рамстор нели?finally nesto dobro vo Tetovo
Ова е тоа што се гради до Рамстор нели?finally nesto dobro vo Tetovo
bas toa.Ова е тоа што се гради до Рамстор нели?
Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамсторbas toa.
Mislim do septemvri ova godina ke bide gotovo ako ne zgreshim
ist centar e, ramstor se rasiruvaУбоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамсторНекако боље ми делуе ова..
Ајдеее... не сум знаелist centar e, ramstor se rasiruva
epa sega Ramstore na pocetok site mislea deka ke propadna nemase rabota nikoj ne idese i ako imase investirano mnogu no prvite meseci nemase mnogu rabota no vednas se sluci drugoto, pocna da raboti mnogu osobeno restoranot Emporium i kaficite sto se vnatre,, pa posle i drukite dukani.Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамсторНекако боље ми делуе ова..
ja pa mislev deka za drug centar zboruvas blizu ramstor nesto :AАјдеее... не сум знаел![]()
Уште пред 1 месец имаше најави дека ќе биде прогласен за почесен граѓанин.Прееска видов кј културен билборд: Стјепан Месиќ почесен граѓанин на Тетово !?
Што е работава знае некој ?
А зашо?Уште пред 1 месец имаше најави дека ќе биде прогласен за почесен граѓанин.
Мислам беше за неговото залагање за проширување на демократијата и соработката во регионов.А зашо?