Иначе ова да, стварно рекле ама ова им го рекле на тие со комбето што ги нападнаја, пошто дечкиве биле од Скопје и на излагање од Тетово ги застанеле и ги нападнале нешто и им рекле дека од сега ќе им е забранет влез у Тетово затоа што Македонците у Скопје ги тепаа нивните.Абе сеа, ќе се измишљаа работе малку, ќе се преувеличуе пошто ситуацијава го дозволуе тоа. За дејчево искрено прво не ни веруев, мислев измислено е пошто као демек у последно време многу имало тепачке и што ти ја знам, ама глеам објавиле и на вести па може да е вистина. А за она демек и рекол некој, не ми се веруе, немаа друга работа ќе ги осветуаа скопјани овде. Да било таке ќе отидевмо свите до сега за гостиварчанине.
И да се надовржем, друг пут кој ќе видите тепачка, немојте само да глеате, кј Шатци (еве тамн ка за прошлата) има еден пуканке што продава, па купите ксните нешто дур глеате. Има и од чоколадо, за попребирливите.
Кои се овие со комбето?? Имаш повеќе информации?Ајдеее сеа и некои со комбе истепале? Ич везе неам што се дешава низ градов, ама дефинитивно ќе излезем со штандче за пуканке на некое по фрекфентно место, кј Пунто или подоле кј Агрокалишта, и ќе ми бида поефтини од онја кј Шатци да знаете за кој ќе има тепачке (а ќе има).
Шала на страна, од кде ова дека Македонци у Скопје тепале Шип тари? Нека застана на рампа сеа и на свекоја скопска регистрација рекет нека удираа. Уствари да не давам ја идеје многу многу.
Ме мрзи да барам иначе имаше на све вестиве, пред два-три дена се деси, не сум сигурна.Кои се овие со комбето?? Имаш повеќе информации?
Е од кде де...Шала на страна, од кде ова дека Македонци у Скопје тепале Шип тари? Нека застана на рампа сеа и на свекоја скопска регистрација рекет нека удираа. Уствари да не давам ја идеје многу многу.
Глеам дека сите тројца имате меѓу себе расипан телефон.Кои се овие со комбето?? Имаш повеќе информации?
mediumi od cel svet za ovoj festivalДа бе, јавно на плоштад беше, со претходна организација, пријави за доброволки и тако даље. Евент на неделата, саботна разонода.
Епа истото го кажав и ја, незз од кј разбра расипан телефон... што е важно дал се возел беровец или скопјанец, комбето било со скопски таблички и затоа е застанато.Глеам дека сите тројца имате меѓу себе расипан телефон.
Станува збор за инцидентот пред некои два дена, кога беа нападнати скопјанец, беровец и велешанец (ваљда). Они заедно се возеа у комбе мислам беше.