Taтко на 13 години!

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Е токму заради вакви работи јас сум против абортус!!!!! Зарем има некој нормален ,уште повеќе зарем има некој од поборниците за забрана на абортусот кој смета дека детево(мислам на бебето не на таткото) ќе добие соодветна грижа, воспитување и образование???
Работава не не за честитање, работава е богами за плачење.

Е токму заради вакви работи јас сум против абортус!!!!! Зарем има некој нормален ,уште повеќе зарем има некој од поборниците за забрана на абортусот кој смета дека детево(мислам на бебето не на таткото) ќе добие соодветна грижа, воспитување и образование???
Работава не не за честитање, работава е богами за плачење.
мислиш не си против абортус?

Браво ее кешки такви да беа мажите у Мк, абе на 30 не сакаат да прифатат одговорност за дете а камоли на 13 години :vozbud:да станат татковци еве МК- мажи имате убав пример сеа да се угледате на него:pos2:

Како прво како може тоа сонеа да се фане?Како второ:можно ли е?

мислиш не си против абортус?

Апсолутно не,највеќе заради вакви измрдани ситуации! Па види го ТАТКОВО ЕЈ!!! Овој мрсулов ли ќе биде татко???

Браво ее кешки такви да беа мажите у Мк, абе на 30 не сакаат да прифатат одговорност за дете а камоли на 13 години :vozbud:да станат татковци еве МК- мажи имате убав пример сеа да се угледате на него:pos2:

Убав пример????? Де кажи што е убавината на примерот, зашто мене се ова ми е тажно!

Ај овие ненормални, ама родителиве нивни бе...
Татко му наместо да го кренит на клоци ветуват дека ќе го советувал... :nesvest::nesvest::nesvest:
Незнам зш не напрајле абортус...
И, да, сум за абортус, ова е една од причините.

Сестро ако неќеле да ти го начукаат и да имаш дете одма кажи си, ќе се најдат кандидати.

Lele ova e zalno, aman bre 13. Uste on e dete, ke bil dobar tatko. Kakov?? Nema da mozi da go podigne deteto, on ke mi bil tatko. Ova e goleeema graska na nesovesnite roditeli

:uvo:OMG
...
Lelee sto se ima po svetov... i roditelive gi podrzale decava a? huhuuu bravos... Unisteni im se zivotite, a bebencevo sto go ceka:s zagreota:nesum:

Отишла младинава напред...секоја чест! Е сеа татко на 13 години...шубе е:uvo: Па на копиљот бубуљици му искачаат сеа бе каде таткоо. Абее отиде младинава.
Ја на 13 години првпат лапав. Сакав за гз да фатам ама Нее ми тргна рака. И ми рече тогаш шмекрицата...извини Шмеки брзаш, башка не те познавам доволно...Ама ок ми беше..топ! Доаѓам дома насмеан...си гледам у таван и си викам ејј лапав еј. Убаво беше. Абе деца бе...абе прво :drk::drk:кајте па после :pusk: па на крај ебете бе...постепено. Многу нагло многу нагло...ц ц ц ц

Па мислам дека таа го родила детето за некоја пара од новинарите за слики од бебето и за интервју.Инаку нема друга цел за да се роди дете кое ќе го огледуваат неговите баба и дедо.Тие решија да си ги уништат животите за малце пари.

Барем јас така мислам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom