rossonerka
too good to be true
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 6.081
- Поени од реакции
- 889
Не сум ја знаела приказнава 
А ставале сенф во месото со него да отстои додека се удирало од седлото
Се шалам нормално.
Него викендов го мооооооолев татко ми да ми направи. И вчера јадев татар бифтек конечно после неколку месеци.
Па лепчето на тост со сусам како се погоди мх мх мх.
Мераци :trepka:
Иначе имам јадено и во ресторан одамна. Нели ти носи до тебе количка ти го меша пред тебе со зејтин бла бла, ама поневкусен ми е од домашниот. Плус лепче на тост не даваат. А крцкавото лепче уште поубав вкус му дава на специјалитетов.
Иначе Џену бацили има секаде. Јес да ги има во живото месо, ама од кај знаеш и колку е сигурна останатат храна од пазар што ја купуваш.
Кога ќе пробаш татар бифтек ни на крај памет не ти се бацилите

А ставале сенф во месото со него да отстои додека се удирало од седлото

Се шалам нормално.
Него викендов го мооооооолев татко ми да ми направи. И вчера јадев татар бифтек конечно после неколку месеци.
Па лепчето на тост со сусам како се погоди мх мх мх.
Мераци :trepka:
Иначе имам јадено и во ресторан одамна. Нели ти носи до тебе количка ти го меша пред тебе со зејтин бла бла, ама поневкусен ми е од домашниот. Плус лепче на тост не даваат. А крцкавото лепче уште поубав вкус му дава на специјалитетов.
Иначе Џену бацили има секаде. Јес да ги има во живото месо, ама од кај знаеш и колку е сигурна останатат храна од пазар што ја купуваш.
Кога ќе пробаш татар бифтек ни на крај памет не ти се бацилите
