Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
ehehhehe, toa e opsto poznato deka vo zenska tasna ima se osven red:) ja obozavam tashni i toa sto pogolema toa podobro, za da moze da sobere site gluposti i sitnici vnatre, e sega interesno e koga vo takov nered ke zadzvoni mobilniot dodeka go najdam e najcesto procedura i prekinuva da dzvoni:)

Stvarno so toa tasnite...
Jas na pr koga idam da pazaruvam, posto treba mnogu raboti da vadam od tasna pa vo ranec da stavam, tasnata vo ranec ja stavam pa nakaj doma vo raka si ja nosam. Mrzam tasna na ramo a kesi vo raka, vaka se sto e pazaruvano vo ranec a tasnata vo raka.

Носам деловна чанта од оние "лаптопските". Потреба секојдневна, а внатре од документи, нотес, пенкалца, па до дигитално "чкрапало", полнач за батерии, полнач за мобилен....

Hihi vo mojata canta imalo sekogas red i malce raboti ko na pr: Mobilen , kreditnata , kluc od doma , od kolata i karmin . A najmnogu obazavam mali neodredeni canti vo razni boi ili pa so nekoj detalj .

Јас ич не сакам џиџани ташни ... шарени или па со некакви додатоци на нив како на пример цветчиња! Ауф ептен ми се грди а сега па од такви неможеш друга да видиш ама тоа е :lol: И во мојата ташна стандард е хаос ... па колкава сака нека е, и со колку сака прегради ... џабе е едноставно ... а во неа имам стандард работи ... мобилен, новчаник, цигари, мастики, дезодоранс, клучеви, наочари, по некое документче ... леле хаоссс :lol: :P

Mojata tasna e kako na SPORT BILY cesto pati se iznenaduvam koga ke si najdam nesto "novo" vo nea :lol:

Мразам ташни, али кога ќе изнабутам се по џебои почнуе да ми недостасуе

maximax напиша:
Мразам ташни, али кога ќе изнабутам се по џебои почнуе да ми недостасуе
Џепчија во Супермаркет. :twisted:

п.с. Обавезно ... барем по боја чантата ми одговара со чевлите ... чевли :? ама смешен збор :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dolphin напиша:
Знаете што има, а што нема во женска ташна?

ИМА СЕ

НЕМА РЕД
Eve kaj mene ima se i sesto vo tasna koga mi treba nesto pola saat mora da brkam vnatre da go najdam pogotovo klucevite sekogas visam pola saat pred vrata :D

natasa напиша:
Eve kaj mene ima se i sesto vo tasna koga mi treba nesto pola saat mora da brkam vnatre da go najdam pogotovo klucevite sekogas visam pola saat pred vrata :D

Lele i jas istooo ... zatoa praktikuvam uste po pat da si gi zemam vo raka, deka vo 4-5 sabalje ne e licno toa ... komsiite mi se zakon :lol: :lol: :lol:

divine напиша:
Јас ич не сакам џиџани ташни ... шарени или па со некакви додатоци на нив како на пример цветчиња! Ауф ептен ми се грди а сега па од такви неможеш друга да видиш ама тоа е :lol: И во мојата ташна стандард е хаос ... па колкава сака нека е, и со колку сака прегради ... џабе е едноставно ... а во неа имам стандард работи ... мобилен, новчаник, цигари, мастики, дезодоранс, клучеви, наочари, по некое документче ... леле хаоссс :lol: :P
Hhihihih najvof dodatok mi e sarpi svileni na cantite malce gipsy stil ama da se ubaj primer Hermes ili nesto slico:) Ama kako velat vkusot e kako gzon delen:)))))

Е па во право сте сите кога велите дека ташна се носи исклучиво за мода, а малце помалце за функционалност. Си знам по мене, се што ми треба од креон до мобилен ми собира по џебовите и немам потреба да мафтам чанта. Е сега ако сакам да се правам важна тоа да, па гледам ми одела не ми одела на кондурите и слично. Значи чанта , ташна или whatever се носи од мода

Многу ретко ми се случува да не носам чанта... Не можам во рака да ги носам сите глупости кои ми се потребни... Носам паричник, телефон, огледало, сјај за уста, цигари, запалки, клучеви и уште по некоја ситница...
Не сакам многу гломазни чанти и сакам да ми се иста боја со чевлите :D

FortunE напиша:
Многу ретко ми се случува да не носам чанта... Не можам во рака да ги носам сите глупости кои ми се потребни... Носам паричник, телефон, огледало, сјај за уста, цигари, запалки, клучеви и уште по некоја ситница...
Не сакам многу гломазни чанти и сакам да ми се иста боја со чевлите :D
Za toa ste najlesen plen za razbojnici,znaat deka se nosite u tasna.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom