Талентиран возач!

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
266
Цитроен C4 со скопски таблички вчераутро наместо да се спушти од Водно по асфалт, снаодливиот возач пробал тоа да го стори по каналот за вода карши Водњанска. Сообраќајната незгода, која според очевидците се случила во раните утрински часови во средата спроти четврток, за среќа завршила без посериозни последици за возачот на цитроенот. Од сликата се гледа дека, C4-та, ја загубила својата контрола на управување и слетала во каналот. Дали возачот сакал побрзо да се симне од Водно, рано без да биде забележан или замрзнатиот коловоз бил проблемот за слетувањето во каналот оценете сами...
5974CCD76AE19D47ADB05CAFFCB5FDBE.jpg

99C1B19CE198FE4AA35A0715E10078EF.jpg

858608E8A957E44CB51BAF19F1038EBC.jpg

Текстов и сликиве се од Вечер а јас би кажал само БРАВО МАЈСТОРЕ :zver:

па сакал човекот да :sekss: епа сега кој му е крив:vozbud:

Па супер идеја само со лоша завршница. Добро му текнало.

Да не беше Водњанска и да не беше улицата покриена со снег и мраз, и јас би фаќал сеир. Ама вака, некако нема поента. Или да идам да сликам по град и да им фаќам сеир на сите коли што бар по еднаш се извртеа за 360 степени? Не заебавајте, си ја сјебал колата човекот зошто на некои говеда им треба цела недела за да исчистат една улица.

Ееее ништо не е воа.Кајнас на нагорнинта еден вриеше вриеше и му изврти колта а он уште гас даваше и се зашиба у еден двор.Туку за овие говедава шо му треба по 1 недела да чистат снег денеска дојдоа кајнас и тоа не со багер туку со количка и со лопата снег фрлаа:uvo:

Ацид јас мислам дека идејата на темава е дали возачот само решил да иде по каналов за да не иде по лизгавиот пат. Иначе јес да има милион вакви дешавки по Скопје. Јас пред очи видов едно комбе како ми направи двоен аксел со задршка.

Ацид јас мислам дека идејата на темава е дали возачот само решил да иде по каналов за да не иде по лизгавиот пат.
Молам? :uvo:
Сигурно дека Вечер нема да напишат: "Ха-ха, глупаков со Цитроен паднал у канал", туку "Од сликата се гледа дека, C4-та, ја загубила својата контрола на управување и слетала во каналот. Дали возачот сакал побрзо да се симне од Водно, рано без да биде забележан или замрзнатиот коловоз бил проблемот за слетувањето во каналот оценете сами..."

За што мислиш дека е темава сега? :)

Oваа тема слична како таа за сообраќајката вчера. Вакви работи некако не ми се смешни, плус, знаеме какви се улиците низ Скопјево. Дожд да заврне улиците се непроодни, а камоли снег во комбинација со мраз. Центарот е како Батинци, Драчево, а да не правиме муабет другите населби какви се.

Ја лично оваа година многу сум задоволен како си ја завршија работата Општина Гази Баба али затоа пак центарот на Скопје беше катастрофа и плус оваа тема не е баш за сеир со оглед на условите кои биле на патот

Океј услови, океј се, ама признајте дека ви изнудија насмевка сликите, колку и да е тоа неетеички или неморално или нешознамјас.

Или дајте ми црвенко ак не е така.:pipi:

Молам? :uvo:
Сигурно дека Вечер нема да напишат: "Ха-ха, глупаков со Цитроен паднал у канал", туку "Од сликата се гледа дека, C4-та, ја загубила својата контрола на управување и слетала во каналот. Дали возачот сакал побрзо да се симне од Водно, рано без да биде забележан или замрзнатиот коловоз бил проблемот за слетувањето во каналот оценете сами..."

За што мислиш дека е темава сега? :)

Добро бе не ме карај. И така ми е се црно пред очи па не приметив бајаги поголем дел од текстот. :toe:

На таа улица богами....не е смешно

Абе условите на патот си го прават своето, ама како типов успеал паралелно да се пикне таму незнам :pos:

Ацид јас мислам дека идејата на темава е дали возачот само решил да иде по каналов за да не иде по лизгавиот пат. Иначе јес да има милион вакви дешавки по Скопје. Јас пред очи видов едно комбе како ми направи двоен аксел со задршка.
Брат ти би идел по каналот?:)

Добро е што има простор за да ги отвори вратите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom