Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
Да ти ебам журката уште ме болат сите коски, а за мускулите на нозете МУАБЕТ ДА НЕ ПРАЈМЕ.. Тоест добро тоа значи квалитетно журче.. Виууу ај бе вечер пак?!.. шо мисли тој и така редовен стана тука така со еднаш ќе помине :P :pipi:

чекај де па и ти...мене уште уши ми зујат од журката, па ти сакаш пак да има...ај на 14-ти може ке се иде...ако е има со кој да се иде...:helou:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
чекај де па и ти...мене уште уши ми зујат од журката, па ти сакаш пак да има...ај на 14-ти може ке се иде...ако е има со кој да се иде...:helou:

Ајде јас сум за идење...ако има многу луѓе ќе закажеме сепаре у метрополис? да се збереме кој сме што сме?

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ајде де...до 14-ти има време да се договориме кај ке се собираме.....нека заврши месецов првин па после тоа ке се договараме...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Епа ајде да се собереме еднаш сите што идеме па заедно ќе ја резимираме журката на лице место, немора да чекаме да се вратиме сабајле и на форумов да драпаме цел ден вака беше онака беше.:smir:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ај луѓе доста ни е тука дудлање за на greatest hits има тема, па таму ке се договараме :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom