Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас уште сум во исчекување на дарежливоста на тато.точкест напиша::kesa:нема пари за карта, значи нема журка за мене:kesa:факинг фајненшл крајзс
vodkamixx напиша:Еве едно review за журката.
Веќе е 6 и 50 часот, ја се вратив пред пола саат од журка.
Значи отидовме у 12 на лизгалиште. Имаше 2 стејџа, еден главен стејџ (на лизгалиштето) и еден alternative (алтернативен) стејџ (кај базенот).
Значи на главиот стејџ пуштаа музика Marco V а потоа Talamasca, а на алтернативниот стејџ Navigator и Bushava Azbuka ја загреваа транс публиката додека на главниот стејџ пушташе Marco V музика. И негде до кај 3 часот беше загревањето и сите трансери се префрливме на главниот стејџ и на сцена се појави DJ Lestat aka Talamasca и почна со Obsessive Dream цел албум, 2-те цд-а, значи од А до Ш цел албум го претстави и пушташе музика до 5 и 15 часот и после него уште некои 45 минути Bushava Azbuka пушташе музика, значи до 6. И музиката замре и сите фајронт.
Инаку сетовите многу беа јаки, full-on trance, нон стоп on the air. Не запрев денсање од 12 до 6. Заприметив некои глеаа во мене и нешто коментираа меѓу себе (мислеле кој знае на шо сум) а ја чист (само на 2 booster-a).
Инаку екипата бевме mRnO, Џорџ и Коки и уште 2 цури на Џорџ нешо другарки ваљда. И едно време Мрно и Џорџ ги снема (јее дудлачи бе), и до крај на журката не ги видовме, т.е. ја го видов Џорџ негде кај 5 си одеше на кај дома а Мрно веќе си бил отиден, инаку Коки негде кај 4 штрајкуваше да си идеме, но јас не си отидов, он сам си отиде ја си фурав сам као по обичај до крај. Вајбот ме носеше аууу :letam:, не ми се идеше дома дур не престане музиката, и сеа нозе не ме држат. Инаку журката беше лудница, Таламаска си го обработи своето, после него Дани коа се стаи пушташе така тивко музика, и после го откорна до даска озвучењето и тука сите пак у вис.
Еве 2 клипчиња снимени у 5 сабајлето да виите барем као било при крај, чекав да се раздени па да снимам нешо, пошо у темница нишо немаше да се види.
A вие драги мои „клабери” не идете пак на журка, уствари шо ќе се замарате да доаѓате, терајте си свој филм.Инаку уживајте во клипчињава.
И овој клаберски празник (кога има журка тој ден е празник за клаберите) помина одлично.:helou:
IVA_SKORPIJA напиша:Inece mngu sаkam da dojdat Bizzare Contact![]()
E togas ima gola da se soblecam :party3: :cheeky1: