.: Talamasca - Live + DJ Set :. 12 мај/Open air event

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:kesa:нема пари за карта, значи нема журка за мене:kesa:факинг фајненшл крајзс

точкест напиша:
:kesa:нема пари за карта, значи нема журка за мене:kesa:факинг фајненшл крајзс
Јас уште сум во исчекување на дарежливоста на тато. :pos:

se gledame vecer :) na site sto ke odat ubav pomin

ТАЛАМАСКА шоу - НЕМА ЗБОРОВИ ШТО МОЖЕ ДА ОПИШАТ ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ ВЧЕРА прекрасно најубаво најфеноменално...
СЕКОЈА ЧЕСТ ИСКУСТВО ПЛУС :)
П:С: од форум ја видов само ива скорпија ...по тетоважите на грб ја познав и то

Review

Еве едно review за журката.
Веќе е 6 и 50 часот, ја се вратив пред пола саат од журка.

Значи отидовме у 12 на лизгалиште. Имаше 2 стејџа, еден главен стејџ (на лизгалиштето) и еден alternative (алтернативен) стејџ (кај базенот).
Значи на главиот стејџ пуштаа музика Marco V а потоа Talamasca, а на алтернативниот стејџ Navigator и Bushava Azbuka ја загреваа транс публиката додека на главниот стејџ пушташе Marco V музика. И негде до кај 3 часот беше загревањето и сите трансери се префрливме на главниот стејџ и на сцена се појави DJ Lestat aka Talamasca и почна со Obsessive Dream цел албум, 2-те цд-а, значи од А до Ш цел албум го претстави и пушташе музика до 5 и 15 часот и после него уште некои 45 минути Bushava Azbuka пушташе музика, значи до 6. И музиката замре и сите фајронт.
Инаку сетовите многу беа јаки, full-on trance, нон стоп on the air. Не запрев денсање од 12 до 6. Заприметив некои глеаа во мене и нешто коментираа меѓу себе (мислеле кој знае на шо сум :pos: ) а ја чист (само на 2 booster-a).
Инаку екипата бевме mRnO, Џорџ и Коки и уште 2 цури на Џорџ нешо другарки ваљда. И едно време Мрно и Џорџ ги снема (јее дудлачи бе :pos: ), и до крај на журката не ги видовме, т.е. ја го видов Џорџ негде кај 5 си одеше на кај дома а Мрно веќе си бил отиден, инаку Коки негде кај 4 штрајкуваше да си идеме, но јас не си отидов, он сам си отиде ја си фурав сам као по обичај до крај. Вајбот ме носеше аууу :letam:, не ми се идеше дома дур не престане музиката, и сеа нозе не ме држат. Инаку журката беше лудница, Таламаска си го обработи своето, после него Дани коа се стаи пушташе така тивко музика, и после го откорна до даска озвучењето и тука сите пак у вис.

Еве 2 клипчиња снимени у 5 сабајлето да виите барем као било при крај, чекав да се раздени па да снимам нешо, пошо у темница нишо немаше да се види. :)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ub77MOmBYyM[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=R3Xact9KqKg[/media]
A вие драги мои „клабери” не идете пак на журка, уствари шо ќе се замарате да доаѓате, терајте си свој филм. :) Инаку уживајте во клипчињава.

И овој клаберски празник (кога има журка тој ден е празник за клаберите) помина одлично.:helou:

vodkamixx напиша:
Еве едно review за журката.
Веќе е 6 и 50 часот, ја се вратив пред пола саат од журка.

Значи отидовме у 12 на лизгалиште. Имаше 2 стејџа, еден главен стејџ (на лизгалиштето) и еден alternative (алтернативен) стејџ (кај базенот).
Значи на главиот стејџ пуштаа музика Marco V а потоа Talamasca, а на алтернативниот стејџ Navigator и Bushava Azbuka ја загреваа транс публиката додека на главниот стејџ пушташе Marco V музика. И негде до кај 3 часот беше загревањето и сите трансери се префрливме на главниот стејџ и на сцена се појави DJ Lestat aka Talamasca и почна со Obsessive Dream цел албум, 2-те цд-а, значи од А до Ш цел албум го претстави и пушташе музика до 5 и 15 часот и после него уште некои 45 минути Bushava Azbuka пушташе музика, значи до 6. И музиката замре и сите фајронт.
Инаку сетовите многу беа јаки, full-on trance, нон стоп on the air. Не запрев денсање од 12 до 6. Заприметив некои глеаа во мене и нешто коментираа меѓу себе (мислеле кој знае на шо сум :pos: ) а ја чист (само на 2 booster-a).
Инаку екипата бевме mRnO, Џорџ и Коки и уште 2 цури на Џорџ нешо другарки ваљда. И едно време Мрно и Џорџ ги снема (јее дудлачи бе :pos: ), и до крај на журката не ги видовме, т.е. ја го видов Џорџ негде кај 5 си одеше на кај дома а Мрно веќе си бил отиден, инаку Коки негде кај 4 штрајкуваше да си идеме, но јас не си отидов, он сам си отиде ја си фурав сам као по обичај до крај. Вајбот ме носеше аууу :letam:, не ми се идеше дома дур не престане музиката, и сеа нозе не ме држат. Инаку журката беше лудница, Таламаска си го обработи своето, после него Дани коа се стаи пушташе така тивко музика, и после го откорна до даска озвучењето и тука сите пак у вис.

Еве 2 клипчиња снимени у 5 сабајлето да виите барем као било при крај, чекав да се раздени па да снимам нешо, пошо у темница нишо немаше да се види. :)

A вие драги мои „клабери” не идете пак на журка, уствари шо ќе се замарате да доаѓате, терајте си свој филм. :) Инаку уживајте во клипчињава.

И овој клаберски празник (кога има журка тој ден е празник за клаберите) помина одлично.:helou:

АПСОЛУТНА ВИСТИНА И ФЕНОМЕНАЛНО ИЗВЕДУВАНЊЕ на господинот таламаска ...од 12-6 уживав со денсање скокање :vozbud:+ под дејство на ..... :vozbud::vozbud: ПРЕКРАСНО

Bese ludnica !! Ja se iznaigrav u bazenot haha ! Najbolje bese imas mesto kolku sakas, skokas trcas, igras TOP !

добра журка нема што,Таламаска е одличен го бива да направи атмосфера екстра беше :zver:

jas otkaciv do 6 saat tocno koa dani se premori vajda ili mu se spiese ali tala otkaci takov zur ni na goa mislam nemase:)

ps . Go vidov apasot od in memoriam:):):):)

Ih, ete kako mozhe da naterate chovek da se nervira...
Po vtor pat go propushtam Lestat poradi nemanje na pari za karta vo daden mig.
Veke izgubiv nadezh deka ke go vidam mojot omilen producent vo zhivo..

6 sabajle... eeee....
MI SE PLACHEEEEE

super bese , talamaska si go odraboti svojot del, publikata se totalno otkaci, uste nekoe oro da izigravme na lizgaloto, noviot album mu e epnten densacki. meraci, melodija do besvest.nesto so me nervirase bese onaj prokletnikot nikifor na main stage!! ja ne bi go pustil ni u wc da pusta muzika a kamoli na main stage. zvukot na alternative stago bese katastrofa nevidena, trebalo da se potrudat organizatorite poveke oklolu toa.se na se dobro. naredno logic bomb pa u kuchkovo.
see you on the dance floor

IVA_SKORPIJA напиша:
Inece mngu sаkam da dojdat Bizzare Contact:vozbud:
E togas ima gola da se soblecam :party3: :cheeky1:

И да се соблечеш, ама пази шо си рекла, наскоро ќе го видиш у Скопје.... :vozbud: :letam:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom