Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа да кажам дека не ми ја пушти „Запаличу пола града“ ама нема везе... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Шала на страна,

Журчето беше кршовачо, кичмата ми знае, ја загинав негде онаму у 3-та хала, ја остаив поштено, ко зејтин у црква шо се остава. :pos:

Од траклистата, нешто старо се изнапушти од Obsessive dream албумот, поише поново, па му рикна миксета у 3 и нешо (гарант го дупеле овие позади, од штек му ја извадиле :pos: ), па се опраи и ја оптегна Feelings у тој моменат, вадење маица џиткање џенем онаму. :pos:

И btw Цапе ме пукаа флешбекови коа рокаше Таки од новиве тракици, ми текна на некои коа си ги рокал по журкине. И онаа у 4 и пол Time Simulation ли беше некој ремикс, тоа беше моменат на докршуење на 1000 парчиња, гарант на новиот албум ја има а? Звуците беа тие, и да ми ја шаљеш по MSN инаку убичу те, знам ја имаш. :pos:

Со лазење си отидов дома, а пред 2 години од лизгалиште со влечна служба ме донесоа, лизгалиште не се повторуе, open air, ломење, не дека и ова на саем не беше топ, ама топење беше у халана. :)

P.S. Отидов да си ги напунам батериите за следечи жур.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Еве се гледам на што личам..

Топ журче, озноен до коске и издуван до макс. Од тренинг, на саем.. едвај се склопувам, еден у небо отиден вчера го легнав.. по грешка :) Да не е некој од овде ? Чисто од добра намера, да му се извинам :)

Задоволен многу, плус и фифи беше тука да не дружи, со неговиот/нејзиниот шмекерски поглед :poss: и така..

бацуфки.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Со зборови неможе да се долови:vozbud:

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Само шо станав, нозеве уште не ги осеќам али ќе биде и тоа:wink:. Како што кажа бушавиот погоре со зборови не се опишува.
:party3::party3::party3::party3::party3:Коа ја пушти навигатор лифт ми ап е тогаш тек почнав да рипам и до 4:30 не можев да престанам незнам ни ја како се вратив дома.
Се на се топ журче.:vozbud:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Кажав и вчера ЛУДНИЦИ!!!
А бдв.. Вие испостанавте више.. Ја од што сум скапана неможам уште да заспијам :nesum:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Јако јако журче,Тончи мислам дека тебе те видов помина покрај мене од сликиве што ги ставаше на темава те познав трчаше накај бина.:pos2:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Кажав и вчера ЛУДНИЦИ!!!
А бдв.. Вие испостанавте више.. Ја од што сум скапана неможам уште да заспијам :nesum:

Ќути, ја во 5 30 си отидов си легнав накај 6 и до 10 саат муки мучев око да склопам и на крај си станав си доручкуев и сеа борби водам со очиве.:pos2:

Иначе журката беше :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: !!!
Не прочитав порано дека ќе се собирате иначе ке ви се убацев и јас, ама ај следниот пат .... до тогаш позз....

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ама се собравме, ај следечи пут...
Него мене не ми е јасно како сте пишувале сабајле ко сте се вратиле, па не можев да одам бре луѓеееее, сум се начукал дури во 4:00 h и дома со се јакна у кревет(ко тинејџер у прво пијанство), али журчето беше ептен тамански, фино со еден збор.
Внатре ни еден не препознав пошто ни слики ви немам видено, ама за следеча журка ќе ве разгледам по профилите:smir:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
И btw Цапе ме пукаа флешбекови коа рокаше Таки од новиве тракици, ми текна на некои коа си ги рокал по журкине. И онаа у 4 и пол Time Simulation ли беше некој ремикс, тоа беше моменат на докршуење на 1000 парчиња, гарант на новиот албум ја има а? Звуците беа тие, и да ми ја шаљеш по MSN инаку убичу те, знам ја имаш.
Ja koa zboram..... :D

Inace ova beshe edna od najdobrite zurki vo poslednive nekolku godini. Go cekav so dusha, go docekav, se iznavristev i posle 7 godini prv pat da cujam traki od Talamasca a vekje da ne sum gi ili prevrtel od slushanje doma ili na zurka :)

I posle, ako nekoj mi kaze zosto pak Talamasca go nosite, samo ke pokazam sliki i klipovi od zurkata i ke kazam : EVE ZOSTO

Fala na site sto dojdoa, se nadevam ubavo si projdovte. Se gledame na greatest hits koj dojde...

p..s Naskoro DJ setovite na Clubbersguide.com.mk (site tri i mojot, i na Navigator i na Lestat, normalno bez live-ot)

p.p.s. Istoto vazi i za slikite i videata :)

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
јас да се дополнам од вчера....vodkamixx и busav ги запознав, имаше уште некоја збунета форумџика што тончи и објаснуваше кој сум, ама пак недознав која е. DonJas и status QuO за жал не ги видов.....и така журката пак ке кажам дека супер си беше и толку од мене...:helou:

Член од
14 септември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
2
како и што беа моите очекувања....музика одлична....
народот малце не ми беше по мерак..али сепак не идам на журка за народот:))
инаку ептен изненади тала со лифт ми ау..препознав или грешам некој рмх на ариес..исто така...парти генерејшн...од патики ме извади....немав појма кај сум...се изгубив...и тоа обезбедувањето...ПОГОЛЕМИ КРЕТЕНИ ОД НИВ немало и ке нема...исто така....мнооооогу издрогирана младина имаме...

се на се...одлично парти..браФос:smir:

btw-што беше тоа еророт на тала???одеднаш ја снема музиката?

Kajgana Shop

На врв Bottom