Tаксират 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
A карта колку е и каде може да се најде и дали има уште у продажба??

Картите до денес мислам дека се 800 ден. Од утре по 1000че. Толку ќе бидат и на врата изгледа
Карти имаш во Југотон најсигурно :D

Да пренесам еден мејл што ми стигна по ФБ.
Со огромно жалење сакаме да ве информираме дека поради неможност на Ferry Corsten да пристигне во Скопје, неговиот настап е одложен и дополнително ќе биде најавен за Јануари 2011.

Имено поради што во Европа има невреме и повеќе аеродроми се затворени, летот Амстердам Прага не можеше да се реализира.

За вечерва Клуб Колосеум како замена најавува бесплатна журка со најдобрите македонски дји.

Купените карти во предпродажба може да се чуваат за настапот во Јануари или пак да се заменат на касата на клубот.

Поздрав се надеваме на разбирање!!!

Мизар беа неверојатни. Дури и другарче кое не ги слушаше претходно, дојде да ни прави друштво, на излегување искоментира „богови се“.

малку помош за нас неискусните? :)
пишува дека е строго забрането да се внесува храна..
дали ќе се продава внатре или ќе трпиме 8-9 саати? :)

пишува строго забрането за храна, алкохол, оружје а не пишува ништо за дрога :tv:

пишува строго забрането за храна, алкохол, оружје а не пишува ништо за дрога :tv:

Лајк. :)

Хаха, додале сега. Не смее ни дрога. :icon_bigg

Од профилот на фејсбук:

5 минути до Таксират 12.

MANU CHAO LA VENTURA, ПЕКИНШКА ПАТКА, WHITE LIES и DUBIOZA KOLEKTIV се веќе пристигнати во Скопје и покрај временските неприлики во западна Европа. GENTLEMAN & THE EVOLUTION доаѓаат во вечерните часови, а ONYX пристигнуваат утре, на самиот ден на фестивалот. Невозможноста да допатуваат на Таксират 12 ја имаа PARADISE LOST, кои поради невремето на Британскиот остров не беа во можност да допатуваат во Македонија. Во секој момент ја очекуваме официјалната видео изјава на менаџментот на PARADISE LOST.

За сите фанови на PARADISE LOST известување дека ќе бидат во можност веќе од понеделеник да ги рефундираат влезниците или пак истите да ги сочуваат за новиот термин на концертот на PARADISE LOST во Скопје, а тој е веќе закажан за 21. март 2011.

Nedoaganjeto na PARADISE LOST znaci deka ke ima pomestuvanje na programata ili i onaka ke bea prvi pa ke si pocne se so red od 20:20 ???

малку помош за нас неискусните? :)
пишува дека е строго забрането да се внесува храна..
дали ќе се продава внатре или ќе трпиме 8-9 саати? :)

Тоа значи дека ќе има од некаде да се купи нешто за кркање. Инаку на сите фестивали е забрането внесување на храна, вода и сокови, бидејќи истите се продаваат внатре. Дрога може човек да внесе, освен ако претходно не им текне на НТШ да го прегледаат. Евентуално Алфа тим можно е да проверува сумљиви типови.

Заради писмена по математика го пропуштив DJ Premier. Мислам дека на професорката не и требаше уште една шричина за да ја мразам! :nerv:

Луѓе дај бе пишете како било на Premier? Јас ѕирнав некои видеа на Ти Туба, али тоа што го видов ич не ми се бендиса. Типот дрви кур 100 на саат... Место да напраи некој асален сет со скречови итн итн, он само урла на микрофон и соли памет...

Некој да го постира целосниот (и точен) распоред за Таксират? Кој кога ќе настапува?

Некој да го постира целосниот (и точен) распоред за Таксират? Кој кога ќе настапува?

lineup.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom