Tаксират 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Како што го рекламираа Ковердејл и Вајтснејк „најголемиот фронтмен во историјата“ (хахахахахах) така и со Пекиншка патка.

1) Не се прв панк бенд на балканот (ниту близу). Први се Панкрти од Словенија.
2) Нема расположение за пан во Македонија. Поготово не кога ќе ги сврзеш со некои рапери, трансери и што ти знам јас.
3) Не биле којзнае што. Никогаш! Никогаш! Никогаш!
4) Цента им е крената поради враќањето ... големото враќање!

Се надолу и надолу оди Таксират.

За фестивалов, Таксират ме фаќа!

600 ден за Дубиоза+Џентлмен+Оникс

Повеќе од доволно. Веќе имам и карти се гледаме у први редови :vozbud:

Аххх... 6 настапувачи, а од тие 6 само Onyx ме привлекуваат и некако многу ми е 600 денари само за нив :/

Пошто е ставена точка за главната вечер, да си се искажам и ја. 600/700 денари за Џентлмен, Оникс, Дубиоза Колектив и Вајт Лајс и +350 денари за Примо и те како се исплати.

Се гледаме таму. :)

Како што го рекламираа Ковердејл и Вајтснејк „најголемиот фронтмен во историјата“ (хахахахахах) така и со Пекиншка патка.

2) Нема расположение за пан во Македонија. Поготово не кога ќе ги сврзеш со некои рапери, трансери и што ти знам јас.

Википедија вика дека Пекиншка Патка се една година порано од Панкрти, меѓутоа и не е толку битно. За Пекиншка патка ми збореше еден колега на татко ми. Тој на времето имал касети од нив. Кога беа на EXIT 08 нивното повторно собирање после 25 годни пауза, ја зафркавав другарка ми дека не ги знае Пекиншка Патка, затоа што таа на некој мејл имаше ју-рок-засекогаш ор самтинг јузер.
Е сеа за панкерите, па што знам... панкот е мртов од одамна, и цело време се појавуваат нови мохиканци овај панкери де :)

Туку и јас се чудам што фатив да муабетам за панкери. Дубиоза Колектив и Џентлмен се сосема доволна причина за да купам карта. Требаше денес ама сплет на околности ме спречи.

Википедија вика дека Пекиншка Патка се една година порано од Панкрти, меѓутоа и не е толку битно. За Пекиншка патка ми збореше еден колега на татко ми. Тој на времето имал касети од нив. Кога беа на EXIT 08 нивното повторно собирање после 25 годни пауза, ја зафркавав другарка ми дека не ги знае Пекиншка Патка, затоа што таа на некој мејл имаше ју-рок-засекогаш ор самтинг јузер.
Е сеа за панкерите, па што знам... панкот е мртов од одамна, и цело време се појавуваат нови мохиканци овај панкери де :)

Туку и јас се чудам што фатив да муабетам за панкери. Дубиоза Колектив и Џентлмен се сосема доволна причина за да купам карта. Требаше денес ама сплет на околности ме спречи.

Да бе Тонка, сега ми текна...пекиншка патка беа едни панк-рокери што демек беа добри, а тоа уствари беше најдепре момент на меин стејџ 2008ма или која и да беше на егзит...дефинитли нот мај кап оф ти.

Ае сеа, за кого како. Кога се расшутка едни стари панкери пред мене на еден му испадна се од џебови, меѓу другото и 3.000 динари кои после ги потрошив на јадење и пиење. Првите 2 песни им беа ОК,изгледа ги свиреле нивните најголеми хитови, после бев на рутс стејџ.

И Darkwood Dub на Таксират!

Изненадувањата продолжуваат. Најавуваме уште еден настап на ТАКСИРАТ 12: “последниот голем белградски бенд” - DARKWOOD DUB на 27. ноември ќе настапи во клубот Хавана, како уште едно сериoзно загревање за главната вечер на Таксират 12 на 4. декмври во Метрополис Арената.

Концертот на Дарквуд Даб е закажан во 20:30 (влез 19:30), а влезниците се 200/250 денари.

Шо му фали на Тасксиратот оваа година? Ај лани, ништо посебно не беше, ама оваа година е океј. Само нешто не ви чини. Dubioza, Gentleman, Onyx. Не ви се доволни?

Шо му фали на Тасксиратот оваа година? Ај лани, ништо посебно не беше, ама оваа година е океј. Само нешто не ви чини. Dubioza, Gentleman, Onyx. Не ви се доволни?

Му фали организација. И озвучување му фали.
А наскоро и посетители ќе фали изгледа.

Нека го направат фестивал на детски песнички, ќе ги праќаме малите таму на шетање. :)

И Darkwood Dub на Таксират!

Изненадувањата продолжуваат. Најавуваме уште еден настап на ТАКСИРАТ 12: “последниот голем белградски бенд” - DARKWOOD DUB на 27. ноември ќе настапи во клубот Хавана, како уште едно сериoзно загревање за главната вечер на Таксират 12 на 4. декмври во Метрополис Арената.

Концертот на Дарквуд Даб е закажан во 20:30 (влез 19:30), а влезниците се 200/250 денари.

od kaj moit karti da si zemime????:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom