Такси или автобус?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Такси или автобус?

• Такси

Гласови: 206 60,1%
  • Автобус

Гласови: 137 39,9%

• Вкупно гласачи
    343
За подолги релации бус.Ама за кратки со такси идам не ми се чека по автобускине

Се возам најчесто со автобус ама мн е подобро со такси,ама и мн поскапо!

Преферирам да се возам со такси,бидејќи ми е најубаво и најбрзо стигнувам до саканата дестинација,но кога треба се качувам и на автобус,а тоа е најчесто кога се враќам од факултет:pipi:

Во приватниве автобуси зивот оставив.Не знам зошто никогаш не извадив слободна а нон стоп сум во автобус
45,23,55 дај што даш.па ако треба карпош да се фаќа 22ка.
Живеам во Ченто и сам со такси не се испати по никој основ.Ако сте повеќе лица,некако доаѓа во предвид.
Имам и големо искуство и со меѓуградските линии.Југ-Турист за Куманово возат како луди за 20 мин стигаш.Пролетер-Паланка.Летово секој втор викенд праевме излети на СВ.Јоаким Осоговски-крш автобуси,харизматични шофери.Транскоп Битола и Галеб Охрид=крш.

за гратскиве гужви преферирам да си одам со кола, ако нешто искрсне такси спасува. автобус мноооогу ретко

Ne sum se kacila vo taxi ili avtobus dolgo vreme,si imam svoja kola!ama koga i trebala da biram,i odbrala taxi,nemozam u avtobus,odvratno mi e!

мислам,хелоууууууууу......:pov:

морам да се едитирам ќе ме извините...дол а да ме одвикнеш од автобусиве што викаш да ме провозуваш и мене :icon_lol: не дудЉам...барам превоз :wink: :)

ne, ne, ne... so avtobus nemozam da se naviknam... poprvo bi odela peski nego so avtobus.... najcesto idam so 45 koa imam ogromno kuferiste a koa neam skrsen denar... so taksi najcesto koa kasnam na fakultet ili koa odam nekade navecer

Обицно идам пешки ама ако треба да отидам некаде подалеку настојувам да користам такси.

Мразам автобуси, значи, такси :)

У секој случај такси . Кај ке идеш со тој автобус , кај му е крајот :)

Се знае дека е подобро со такси, ама кеш е во прашање, со бус е поефтино

Па како што тргнало уште еднаш нека поскапат таксистите,нема да стапнам во такси...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom