ТА Евролига 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Cornicello
  • Време на започнување Време на започнување
Класика деген од тренер, Репеша е идиот пар екселанс. Златна екипа ја усра ради неговите филмови.
Незадоволен од Радуљица и Калниетис што е доктор по кошарка за 80% од плејовите во Евролига, ама кај стручњаков игра 10 минути.
Син му Круно Симон имбецилот игра по 30 минути и прави што сака, ама проблемот е кај другите, 100%. Што да кажеш за таков глупак што лани на цел памет го бараше СТАНКО БАРАЧ да му игра.
И јас би си одел да сум на место на Џентиле. Сезонава игра добро, прогурај ја до крај негде на позајмица, летово раскини договор порано и аривидерчи рагаци, ќе се замара со изгубениов.
Нека си го земе сега Роко лени да му игра на кец, Марко Томас на тројка и Лука Жорич центар и нека крши глава.

Тежок идиот е Репеша, јас незнам како е во екипа како Милано сеуште. Радуљица разбирам до негде, ептен лош беше, а и од Панатинаикос беше избркан лани заради некои проблеми, така да не ме чуди да ја има спукано со него. Калниетис веќе го стигаат годините и не е како порано, ама за нецели 10 минути што е на паркет да си незадоволен од него, незнам. Играше вчера тој со Тренто, Радуљица го немаше во составот, изгледа ќе ја раскинат со него.

За Симон се слагам и јас, сезонава можеби нема толку слобода, ама тоа лани беше живи комедии. Имаше и партии кога ќе дадеше 20+ кошеви, ама ненормално форсираше, трагикомично беше на моменти, ама ајде лани послаб ростер имаа.

Џентиле јас се чудам како не си замина порано, лани не ни играа Евролига и пак остана. Засега на почетоков беше одличен, баш ме интересира во кој клуб ќе оди.

Какво реметење јади Макаби дома од Бамберг. :ROFLMAO:

Ако и после ова не го избркаат тој јајцеглавиот на клупа, незнам кога.

Какви две 3ки погоди Дончич со ред за победа на Реал. :cuc:

Какви две 3ки погоди Дончич со ред за победа на Реал. :cuc:
Дончич е неверојатен талент, според некои информации на драфтот 2018 веројатно топ 5 играч.
Инаку Реал го купил кога детево имало неполни 14 години

Отиде јајцеглавиот Звезда сега за сега им ја дупна главата на Макаби. Убаво си рековме пред почеток на сезоната, секој сам за себе си игра, може со некој тренер кој има ауторитет ќе ги биде, вака се само една банда црнци.[DOUBLEPOST=1481832361][/DOUBLEPOST]Не знаат кај тераат:pos::pos:

Последно уредено:
Јас незнам како сеуште нема јадено отказ јајцеглавиот. Па смешки им е играва цела сезона, секој за себе игра, ова во последно е мизерија. 2 порази дома во Евролига, во лигата победа на продолженија и пораз од којзнае кој. 8мо светско чудо ќе е ако и после оваа партија остане на клупата.

Него, какво второ полувреме одигра прееска Ванамејкер. :cuc:

Макаби е единствената екипа у евролига која на една утакмица нема изведено ниедно слободно фрлање:cool:. Ете му рекорд на јајцеглавиот.

Радуљуца :pos:
Која банана ја попи. Па опуштено, гледа дека му доаѓа играч, се мести централно ќе куцал. Ајде сркање пораз чим така.

Џентиле во Панатинаикос на позајмица до крајот на сезонава. Во Евролига ќе смее да дебитира против Олимпијакос на 6ти јануари.

Полоша кошарка од Галатасарај-Ефес не сум гледал одамна :pov::bance:

Полоша утакмица од Галатасарај-Ефес не сум гледал одамна...ОЧАЈ!! :pov::bance:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom