ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се усерат Фенериве сега, срам да им е

Zamina vozot ja dobiva Fener utakmicava

Бурузис сам ќе ги тепаше...

Samo da bese dobar u odbrana ko so e u napad i kaj kje mu bese krajot

ДАТОМЕ КЕЛТОТ!!!!!! :D Се усраа задња минута Лаборал јебига

Фенер денес не заслужи да тепа и да игра финале. Али таков е спортот, понекогаш суров, јебига...
Освен стартот на мечот, се понатака беше на страната на Лаборал, и во напад и во одбрана. Малце сум разочаран од Фенер, очекував повеќе од нив. Тотално беа затворени во напад, а дефанзивно немаа решение за Бурусис и Адамс.
Ги извади промашеното слободно на Адамс на крај, инаку ќе беше доста тешко.

Како изигра Дариус Адамс во 3-та четвртина :cuc::pistoldz:

Чекаме епско финале во недела. Ајмо Фенер и ББ13 до титуле!

Еве како Жељко ги мотивира играчите пред финале на 9 јазици, меѓу кои и македонски :zver:

13245440_1167414326611727_5352485048458377040_n.jpg

Уште една заслуга на премиерот, Обрадовиќ на Македонски ги мотивира своите играчи!!1:vozbud::vozbud:

Интересно финале ке гледаме..Ја прогнозирам Фенер шампион (малце и фанатички ) ...
Али сакав да прашам, Берлин до кога имаат ''купено" да се игра кај нив Ф4 ?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=naPNf_Dryss

Ќе биде интересно ако се запцујат со Жељко или некој од многуте срби у двата тима :D[DOUBLEPOST=1463252160][/DOUBLEPOST]Звезда - Барселона финале на младинската Евролига. Свака част за Звезда трета година по ред у финале, претходно два пати со Реал една победа и еден пораз. Успех со кој не можат појаки екипи да се пофалат и тоа екипи што ги собираат најдобрите младинци од цела Европа што значи дека у Звезда и општо у Србија се работи многу добро со младите кошаркари.

Последно уредено:
Каде ќе се емитува финалето ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom