ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го изгледав интервјуво со Итуидис , највпечатливо за мене .. на прашањето која кошарка можеби е подобра оваа сега или во поодминатите години , одговара ..Ако ја сакаш кошарката и сакаш спорт уживаш и во оваа и во онаа генерација и во секоја генерација. Ова онака ме потсети на муабетите у НБА темата коа се дебатираше за Чикаго на Џордан и денешен Голден Стејт :)

..Исто и за final four. И јас исто размислував зошто се игра final four полуфинале и финале по 1 утакмица. 1 утакмица баш и не е прав показател , треба да биде плејоф како во нба

Го изгледав интервјуво со Итуидис , највпечатливо за мене .. на прашањето која кошарка можеби е подобра оваа сега или во поодминатите години , одговара ..Ако ја сакаш кошарката и сакаш спорт уживаш и во оваа и во онаа генерација и во секоја генерација. Ова онака ме потсети на муабетите у НБА темата коа се дебатираше за Чикаго на Џордан и денешен Голден Стејт :)

..Исто и за final four. И јас исто размислував зошто се игра final four полуфинале и финале по 1 утакмица. 1 утакмица баш и не е прав показател , треба да биде плејоф како во нба
Tocno, se igralo tolku vreme, tolku vlozen trud I da bidis eliminiran so eden natprevar vo polufinale. Treba hint promena i polufinaleto I finaleto da se igraat na 3 dobijani!

Се изнаглеавме фантастични банани на текмава у Грција, поготово 2те на Дијамантидис...
Башка какви пасови им дава Дијамантидис овие ништо не користат

Леле каков пас, каква 3ка....шта се то догаџа

Едниот коментатор што ја коментира Барса изгледа коментира од дома, испружен на кревет. Да заспие човек. Другиот па како навиен, зема воздух и 2 минути без престан збори. Иначе, јака утакмица кај Грциве, и Реал таква ќе е.

Ајде се префрламе на Фенер

Лаборал како распукаа последната четвртина, ау, 6 3ки во последната, психички ги паднаа, метла им удрија да не ти се верува.

Реал на ист пат е, распуца Фенер 3ки, експресно ќе завршат сиве дуели. :pos:

Лаборал како распукаа последната четвртина, ау, 6 3ки во последната, психички ги паднаа, метла им удрија да не ти се верува.

Реал на ист пат е, распуца Фенер 3ки, експресно ќе завршат сиве дуели. :pos:

После и Барса у Ф4 ке јаде тешка метла

Дариус Адамс бог кошарке.Страшно играчиште е,кросоверот го прави како од книга.

Во 4/4 од првите 16 поени,тој 11.Тој го направи пресвртот.:cuc::bravobe::bravobe:

Што да се каже за Мајк Џејмс ?! Машина :aplauz:

Без Ханга и Козер ги искинаа.Перасович на слатки маки ќе биде со Џејмс,ќе бара тој голема минутажа сигурно.А со ваква игра,ќе има понуди и од други клубови.

Жељко доктор кошарке.:kruna: Пабло Ласо на колена.:свиркам:

Ги измочаа среде Мадрид, дабетар од Водњански Лисици се на терен. :kuracc:

Моментално, однос на скоковите 30-38 за Фенер. Ги надскокаа среде Мадрид без Весели, само со Удох како центар. Ептен е мизерен Реал годинава, ептен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom