ТА Евролига 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата L.A
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја искрено подобар атлета од Хезоња немам видено во последните неколку години. Детето е страшно, онака застрашувачки делува она што го прави сезонава. А како што читав по хрватски форуми, крвав работник е, премногу бил посветен... За мене он е каде каде понадежен од Богдан Богдановиќ.

Sega slusnav na Sportklub,Llull pred da se zagreval piel redbull.:pivo2::zver:

Ја искрено подобар атлета од Хезоња немам видено во последните неколку години. Детето е страшно, онака застрашувачки делува она што го прави сезонава. А како што читав по хрватски форуми, крвав работник е, премногу бил посветен... За мене он е каде каде понадежен од Богдан Богдановиќ.
Таман да пишам потполно се сложувам ама кога прочитав за Богдановиќ се разочарав [emoji14] Па сам играше лани у Партизан сам ја тепаше Звезда со преко 30 просек а да не де лажеме Звезда беше одлична и лани за малку финале Еурокуп.

Какви изненадувачки резултати...ЦСКА победи 3 разлика у Истанбул по продолжение,искрено изненадување според мене. Теодосиќ кога беше најдобро,секоја чест,најдобар играч во Европа според мене. Звезда изгуби од Реал Мадрид,права штета...мислам дека можеа лагано да ги добијат,ама тоа е неискуството. Алба ја победи Барселона 10 разлика,уште едно изненадување според мене. Константно водеа,дури 17 разлика на 5 мин пред крај па мислам дека на крајот можат и среќни да бидат бидејќи изгубија само 10 разлика. Милано продолжуваат да се бламираат,искрено ич не ги сакам бидејќи секоја година имаат прескапи тимови,а ова коло изгубија 20 разлика на домашен терен од Нижни...екипата што игра најочобол кошарка на светот,шо едвај се протна меѓу 16-те..

Добро ЦСКА не може да е изненадување иако и ја мислев Фенер ќе победат. Алба кои мислев ќе изгубат лагано после очајниот почеток одиграа одлично.
Милано ја ги рачунав за одлична екипа ама после ова вчера вероватно сум погрешил иако очекуван да победат некој од фаворитите.

Таман да пишам потполно се сложувам ама кога прочитав за Богдановиќ се разочарав [emoji14] Па сам играше лани у Партизан сам ја тепаше Звезда со преко 30 просек а да не де лажеме Звезда беше одлична и лани за малку финале Еурокуп.
Хезоња има само 19 години така да не ти држи тезата воопшто. Ја реков според мене дека понадежен е Хезоња затоа што има подобри предиспозиции, е сеа дали ќе успее ќе видиме. И плус Хезоња ако не се лажам веќе неколку сезони игра во Барселона, можеби и он да играше во тим ко Партизан ќе беше лидер ко Богдан. Во Барса има 12 играчи што знаат да играат така да си има одредена минутажа која добро ја користи. (ок де 11 души знаат да играат, сите освен Томиќ :D )[DOUBLEPOST=1420281209][/DOUBLEPOST]
Какви изненадувачки резултати...ЦСКА победи 3 разлика у Истанбул по продолжение,искрено изненадување според мене. Теодосиќ кога беше најдобро,секоја чест,најдобар играч во Европа според мене. Звезда изгуби од Реал Мадрид,права штета...мислам дека можеа лагано да ги добијат,ама тоа е неискуството. Алба ја победи Барселона 10 разлика,уште едно изненадување според мене. Константно водеа,дури 17 разлика на 5 мин пред крај па мислам дека на крајот можат и среќни да бидат бидејќи изгубија само 10 разлика. Милано продолжуваат да се бламираат,искрено ич не ги сакам бидејќи секоја година имаат прескапи тимови,а ова коло изгубија 20 разлика на домашен терен од Нижни...екипата што игра најочобол кошарка на светот,шо едвај се протна меѓу 16-те..
Далеку е кошарката на Нижњи од очобол.

Последно уредено:
Што Томиќ? Богдановиќ ќе играу нба ќе видиме за Хезоња. А колку се труди имаш видео од лани како шутира сам у сала преку метла која му е замислен играч.
Иначе да не бидам лошо сфатен и ја мислам дека ќе биде играчиште Хезоња.

Не бе и двајцата се прејаки, ја не го оспорувам Богдан, него ти викам според мене боље перспектива лежи у Марио, али нормално ништо не мора да значи тоа, се зависи од тоа како ќе се снајде во остатокот од кариерата.

Томиќ е дрво и страшно ми иде на живци. :D

Томич и Харден у пакет и има промаја да ти шиба:D

Подебилен тандем во рекет од Томич и Долман немало во историјата.

А која дрога зима Марселињо у пичку матер!!

Еве како изгледаат моментално групите во Топ 16 фазата.

upload_2015-1-13_19-35-25.png

Макаби се добра екипа која може секого да победи дома и на неутрален терен. Според мене фаворити од сенка . Реал и ЦСКА нормално први фаворити за ос освојување. Исто очекувам и Фенер на фајнл фор , ете тие 4 според мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom