ТА Евролига 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата L.A
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна и неизвесна утакмица денес Ефес-ЦСКА. Само на крајот судиите ја заебаја, отпоќе непотребни одлуки во полза на ЦСКА со шо се фрустрираја и навивачите.
Се на се Анадолу Ефес 69-78 ЦСКА
Реал Мадрид „се мачеше“ во првото полувреме против Алба Берлин, ама во третата четвртина ја отвори разликата и на крај Алба 61-79 Р.Мадрид
Во едно од дербијата на колото Макаби во една тешка и неизвесна утакмица ја совлада Барселона на домашен терен. Макаби 70-68 Барселона[DOUBLEPOST=1421356079][/DOUBLEPOST]Распоредот за утре

Screenshot_4.png

Едно од дербијата на колото е на распоред утре од 19.00 Фенербахче-Олимпијакос
Исто и Црвена Ѕвезда-Галатасарај ќе биди многу важна и тешка утакмица, со оглед на случките во Истанбул на претходното гостување на Ѕвезда

Последно уредено:
Тие прашања у кладионичарскиот дел они знаат тоа[emoji1]

Овој тренеров на ѕвезда, колку што е добар за одбрана, толку е и беден за поставување на игра у напад, очај ...

Второво полувреме најкатастрофа у најбитна утакмица..

Нек си ебе матер се наежив на атмосферава у арена:cuc::cuc::cuc:.Али за играва неам коментар секој збор е сувишен,а главен фактор за тоа е лошата форма на Вилијамс,се разбира и тренерот мора да сноси одговорност.

Галата :aplauz: , им дадоа надеж до последната четвртина, потоа следуваше лекција на гостински терен.

Неверојатна историска победа на Галатасарај (y)
Над 20 000 со плачење дома си ојдоја и се скрија :D

Лее овој трујачов погоре и темава успеа да дојде,не дека го интрересира баскет,доаѓа само за провокација:sick:.

Србите ме разочараа,изгубија на домашен терен од турците. А тренерот на Црвена Звезда под хитно треба да даде оставка..

Лее овој трујачов погоре и темава успеа да дојде,не дека го интрересира баскет,доаѓа само за провокација:sick:.
Јас ја напрајв темата за информација
Јако ги скинавме сред Белград :pos:
Ајде расплачете се

Јас ја напрајв темата за информација
Јако ги скинавме сред Белград :pos:
Ајде расплачете се
Ме боли кур ако си ја напраел темата,а за твоја информација не зборев за тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom