T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со попустиве ти зема од сметка пари така или нешто е вклучено во цената на пакетот?

im padna mrezata na telekomci ili taka mi se pricinuva
Вчера зборев со пријатели кои секојдневно се слушам а се на мрежата на Телеком и беше катастрофа.Ги слушав како да се на Вибер со некоја просечна интерна брзина а гласовите им се слушаа како џвакана лента.

Вчера зборев со пријатели кои секојдневно се слушам а се на мрежата на Телеком и беше катастрофа.Ги слушав како да се на Вибер со некоја просечна интерна брзина а гласовите им се слушаа како џвакана лента.
Popladnevo bese isto i kon 074 Tk,

Pozdrav za tk si se prefrliv na Lajkaa, prativ mejl so dokument za portiranje na 7mi malce kasno mi odgovorija na 12ti no vekje na 14ti mi snema mreza na Telekabel a denes na 15ti na novata sim karticka od Lajka mi bese prefrlen brojot od Telekabel.
dobro e sto go resile problemot so portirajneto od Tk, na Lyca

Mene me iritira situacijava, da najgolemiot monopol vo Mk, koj ima udel i drzavata za vcerasniot ispad na mrezata se se zataska i nikomu nisto....
Da bese taa situacija so A1, vojna ke se krenese ne samo na fb, na tv na forumive imase da se pluka do 7mo koleno.!
A tuka ke bea zasegnati i lyca i green, a sega i mtel...
A vaka izbrisaja se od komentari strana, nikoja tv, ne objavi i topku.

Gi koristi li nekoj paketite Mobile S+ ili Mobile S++ koi se aktiviraat preku aplikacijata i se kako skrieni haha, znae li nekoj takvi slicni paketi

Samo 3G se gasi, 2G ke ostane vo funkcija.

Со воведувањето на 4G и 5G тие стануваат носечки технологии за податочни услуги, додека гласовната комуникација ќе се одвива преку 2G и 4G (LTE), со што се отвора патот за згаснување на старата 3G технологија.

Za zhal imame mnogu koi koristat stari uredi (bez ekran na tach) i tie nemaat opcija za 4G i VoLTE, a od druga strana na Telekom ne mu se isplati da ja odrzuva mrezata za samo mal del korisnici.
Автоматски споено мислење:

Samo 3G se gasi, 2G ke ostane vo funkcija.

Со воведувањето на 4G и 5G тие стануваат носечки технологии за податочни услуги, додека гласовната комуникација ќе се одвива преку 2G и 4G (LTE), со што се отвора патот за згаснување на старата 3G технологија.

Za zhal imame mnogu koi koristat stari uredi (bez ekran na tach) i tie nemaat opcija za 4G i VoLTE, a od druga strana na Telekom ne mu se isplati da ja odrzuva mrezata za samo mal del korisnici.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom