ДОДЕКА ИМА ОВЦИ ЌЕ ИМА И ВОЛНА ЗА ПРЕДЕЊЕsrekno vo novata 2023?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДОДЕКА ИМА ОВЦИ ЌЕ ИМА И ВОЛНА ЗА ПРЕДЕЊЕsrekno vo novata 2023?
Site pisuvaat na fb, deka telekom nema mreza Sk, i okolina.... ima nekoj i od Bt, pisano...im padna mrezata na telekomci ili taka mi se pricinuva
Вчера зборев со пријатели кои секојдневно се слушам а се на мрежата на Телеком и беше катастрофа.Ги слушав како да се на Вибер со некоја просечна интерна брзина а гласовите им се слушаа како џвакана лента.im padna mrezata na telekomci ili taka mi se pricinuva
Popladnevo bese isto i kon 074 Tk,Вчера зборев со пријатели кои секојдневно се слушам а се на мрежата на Телеком и беше катастрофа.Ги слушав како да се на Вибер со некоја просечна интерна брзина а гласовите им се слушаа како џвакана лента.
Pozdrav za tk si se prefrliv na Lajkaa, prativ mejl so dokument za portiranje na 7mi malce kasno mi odgovorija na 12ti no vekje na 14ti mi snema mreza na Telekabel a denes na 15ti na novata sim karticka od Lajka mi bese prefrlen brojot od Telekabel.Popladnevo bese isto i kon 074 Tk,
dobro e sto go resile problemot so portirajneto od Tk, na LycaPozdrav za tk si se prefrliv na Lajkaa, prativ mejl so dokument za portiranje na 7mi malce kasno mi odgovorija na 12ti no vekje na 14ti mi snema mreza na Telekabel a denes na 15ti na novata sim karticka od Lajka mi bese prefrlen brojot od Telekabel.
imaat objaveno?Makedonski Telekom ja gasi 2g i 3g mrezata oficijalno
Dobiv izvestuvanje od vraboten, prakjaat sms na site korisniciimaat objaveno?