T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
За да активирам 5Г треба да обновам тарифа и сеа се мислам дали да одам на анлимитед или да останам де факто на истата ама па не знам дали сега ке се доплаќа за 5Г претходно знам дека беше промотивно бесплатно

За да активирам 5Г треба да обновам тарифа и сеа се мислам дали да одам на анлимитед или да останам де факто на истата ама па не знам дали сега ке се доплаќа за 5Г претходно знам дека беше промотивно бесплатно
nemas opcija sega promotivno da aktiviras? ja pronaogja 5G mrezata koga prebaruvas mrezi?

nemas opcija sega promotivno da aktiviras? ja pronaogja 5G mrezata koga prebaruvas mrezi?
Нема зашто ми била старата тарифа од пред две години, замисли сеа ако ја обновам тарифата исти пари ке ми биде претплатата
Не сум пробал да пребарувам зашто ја нема во пакетите за активација, во Грција директива фатив 5Г без курци пал и

8682989447.png

8682991535.png

Сервери
1. Неотел
2. Телеком

п.с. Зошто е толку пцојсан аплоудов, no idea.
P40 Pro

Вие шо имате 5Г обновивте договор или го добивте во тој промотивен период:?
Тие со постари договори од две години договор мора да обноват тарифа, останатите промотивно во м тарифа го добија ама до кога ке е бесплатно и дали е уште не знам, другар го активираше кога пуштија 5Г

odjavi se od net drugar, iskluci mreza i cuvaj ovci. 2022 sme, brzinata e klucna za rabota online
Брзината не е клучна баш толку, потребна е стабилноста и пингот за да работиш онлајн. Овој нека ти биде последен коментар ваков инаку следува пријава до администраторите. Одговори согласно правилникот на форумот, 5G значи поголема брзина и неговите придобивки ќе се видат понатаму откако ќе се имплементира секаде низ земјата.

Брзината не е клучна баш толку, потребна е стабилноста и пингот за да работиш онлајн. Овој нека ти биде последен коментар ваков инаку следува пријава до администраторите. Одговори согласно правилникот на форумот, 5G значи поголема брзина и неговите придобивки ќе се видат понатаму откако ќе се имплементира секаде низ земјата.
za mene e klucna (opfakja download i upload na golemi fajlovi), pingot ne e tolku vazen normalno sea da ne e za nikade. Za komentarot na sekernara kola-kola, nema poglupo prasanje od toa "sto ke ti e" nuti razviva nekakva diskusija. Stom zborime za 5g znaci deka ocigledno 4g ne e dovolno brzo/stabilno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom