Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemas opcija sega promotivno da aktiviras? ja pronaogja 5G mrezata koga prebaruvas mrezi?За да активирам 5Г треба да обновам тарифа и сеа се мислам дали да одам на анлимитед или да останам де факто на истата ама па не знам дали сега ке се доплаќа за 5Г претходно знам дека беше промотивно бесплатно
Нема зашто ми била старата тарифа од пред две години, замисли сеа ако ја обновам тарифата исти пари ке ми биде претплататаnemas opcija sega promotivno da aktiviras? ja pronaogja 5G mrezata koga prebaruvas mrezi?
Site iPhone 12, 13 i 14 so iOS 16 imaat 5G na mrezata na Telekom. Od minatava nedela e dostapna i vo Kumanovo i vo Palanka, a se raboti na poslednite 4 gradovi.
Ako fakjate 5G, dajte speedtest da vidime brzini sea so novite frekvencii.
Прегледај го приврзокот 344822
Kade e ova? koj reon? Mnogu golem ping za 5G mreza...![]()
![]()
Сервери
1. Неотел
2. Телеком
п.с. Зошто е толку пцојсан аплоудов, no idea.
P40 Pro
Kade e ova? koj reon? Mnogu golem ping za 5G mreza...
Тие со постари договори од две години договор мора да обноват тарифа, останатите промотивно во м тарифа го добија ама до кога ке е бесплатно и дали е уште не знам, другар го активираше кога пуштија 5ГВие шо имате 5Г обновивте договор или го добивте во тој промотивен период:?
odjavi se od net drugar, iskluci mreza i cuvaj ovci. 2022 sme, brzinata e klucna za rabota onlineso ke vi e 5g ustvari
5 gramaso ke vi e 5g ustvari
Брзината не е клучна баш толку, потребна е стабилноста и пингот за да работиш онлајн. Овој нека ти биде последен коментар ваков инаку следува пријава до администраторите. Одговори согласно правилникот на форумот, 5G значи поголема брзина и неговите придобивки ќе се видат понатаму откако ќе се имплементира секаде низ земјата.odjavi se od net drugar, iskluci mreza i cuvaj ovci. 2022 sme, brzinata e klucna za rabota online
za mene e klucna (opfakja download i upload na golemi fajlovi), pingot ne e tolku vazen normalno sea da ne e za nikade. Za komentarot na sekernara kola-kola, nema poglupo prasanje od toa "sto ke ti e" nuti razviva nekakva diskusija. Stom zborime za 5g znaci deka ocigledno 4g ne e dovolno brzo/stabilno.Брзината не е клучна баш толку, потребна е стабилноста и пингот за да работиш онлајн. Овој нека ти биде последен коментар ваков инаку следува пријава до администраторите. Одговори согласно правилникот на форумот, 5G значи поголема брзина и неговите придобивки ќе се видат понатаму откако ќе се имплементира секаде низ земјата.