T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Пичка им мајчина да му ебам се да му ебам, арно јас си ги мразев од дамнина ама кога слушаш женски ум...земи си број од т-мобилем пошто таа има и ај реков и јас таман и телефонов кодиран е...и купив денеска број припејд, 295 ден. со 150 ден кредит. По активацијата ми стигна порака дека сум на COOL тарифа и промотивно имам бесплатно кон т-мобиле и т-хоум една недела. Во ред...се пуштам на интернет, на фб бев буквално 10 мин и плус имав некои нотификации од 2-3 апликации...кредитот летна човече буквално...како е можно. Проверив трафик, Хром има потрошено 7 МВ, другите апликации ептен мал сообраќај што се мери во КВ. Еве и да е цената од 3 ден за МВ, што и онака е оган....треба макс 30-ина ден да земе. Каде летнаа останатите пари од кредитот до 150 ден.?!?!?! :mad:

Пичка им мајчина да му ебам се да му ебам, арно јас си ги мразев од дамнина ама кога слушаш женски ум...земи си број од т-мобилем пошто таа има и ај реков и јас таман и телефонов кодиран е...и купив денеска број припејд, 295 ден. со 150 ден кредит. По активацијата ми стигна порака дека сум на COOL тарифа и промотивно имам бесплатно кон т-мобиле и т-хоум една недела. Во ред...се пуштам на интернет, на фб бев буквално 10 мин и плус имав некои нотификации од 2-3 апликации...кредитот летна човече буквално...како е можно. Проверив трафик, Хром има потрошено 7 МВ, другите апликации ептен мал сообраќај што се мери во КВ. Еве и да е цената од 3 ден за МВ, што и онака е оган....треба макс 30-ина ден да земе. Каде летнаа останатите пари од кредитот до 150 ден.?!?!?! :mad:
Si nemal aktivirano internet paket,zatoa.

Si nemal aktivirano internet paket,zatoa.
Викаш до тоа да е? Еве и да немам, веќе сум во cool тарифа во која цената за MB е 3 ден. па нема логика за 7 МВ сообраќај и еден повик од 5 мин да ми отидат 150 ден кредит.[DOUBLEPOST=1402499286][/DOUBLEPOST]Еве денес се логирав и сум добил ажурирање на профилот:

Internet.jpg
Како можи за 10 мин поминати на фб да се направи таков трафик?! Па и времетраење 0 сек :facepalm: Ништо не ми е јасно...

Последно уредено:
http://prntscr.com/3tnqny
Ме интересира за овој мобилен и за оваа Play L тарифа на 24 рати искача по 799ден. месечна преплата + 760 ден. за телефонот. Ме интересира дали треба и колку да се доплати ако се избере оваа тарифа и овој мобилен. Иначе имам претходно зимано од T-Mobile и сега имам право повторно да земам.

http://prntscr.com/3tnqny
Ме интересира за овој мобилен и за оваа Play L тарифа на 24 рати искача по 799ден. месечна преплата + 760 ден. за телефонот. Ме интересира дали треба и колку да се доплати ако се избере оваа тарифа и овој мобилен. Иначе имам претходно зимано од T-Mobile и сега имам право повторно да земам.

Претпоставувам мислиш дали и колку треба да се доплати при подигнување на телефонот од салон на таа тарифа.
Ако го зимаш на рати не плаќаш ништо при подигнување на телефонот. Почнуваш со ратите од првата наредна сметка.

SAMSUNG GALAXY CORE PLUS vs.
LG L70
Да сподели искуства некој и препораки за овие два телефони ?

Мојт некој да ми објаснит како ојт продолжвејне на договор преку интеренет, ме интересират зошто во салон во Охрид имааат само неколку модели на располагајне со изговор дека не му пуштаат од Скопје па се надевам ако го продолжам договорот од на интернет ќе ми го пуштат посакуваниот телефон од Скопје. И дали ке можам некако да ги искористам поените за да не доплаќам на прва сметка за телефонот?

Знае некој што поволности имам, што имаат за давање т хоум, ако им продолжам договорот за 3 макс ?

Боо шо е работава 5 телефони имаат на понудава од странава, в салон да ојш и тие 5 ги немаат катастрофа... Сакаат да се врзат што поќе луѓе на оваа промо тарифа кој е навистина поволна но заради тоа да земат телефон за 1 денар кој не коштат и повеќе од 5 денари.

Боо шо е работава 5 телефони имаат на понудава од странава, в салон да ојш и тие 5 ги немаат катастрофа... Сакаат да се врзат што поќе луѓе на оваа промо тарифа кој е навистина поволна но заради тоа да земат телефон за 1 денар кој не коштат и повеќе од 5 денари.
Денес бев во салон, на лагер ги имаа само Xperia E и L40. Ми идеше у чело да се рокнам. Не зборам само за промо тарифата.

Денес бев во салон, на лагер ги имаа само Xperia E и L40. Ми идеше у чело да се рокнам. Не зборам само за промо тарифата.
E де, сите телефони ги имаат повлечено додека трајт промово за луѓево да се изнапотпишват и продолжат договорите со лајно телефон шо вредит 5 пари и после тоа ќе го скинат промото и ќе ги вратат телефоните па ако сакаш земај си саглам телефон после.. Изгледа по грешка беше тоа првото промо 650 каде даваја солидни телефони за солидни пари па се сторија пишман и сеа морат да скинет нешто. Ќе почекам уште 2-3 дена јас ако не донесат нешто по саглам ќе го земам овој Л40 па ќе го продам за 4к ако успеам друго чаре немат пошо мојт и промово да ми го скинет и да останам на стариов договор т.е со прстот вуста.

Da ne znae nekoj do koga ke trae promovo?
Прашав во салон рекоја дека или до крајов на неделава т.е до денес или пак до крај на месец. Се јавив Скопје рекоја дека немале никаква информација, и после прашав познаник шо работит во Т-Мобиле и рече дека ќе траело се дур не му текнело да го скинет т.е можело да бидит во секој момент прекинато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom