не ти се исплаќа од кај нас да купваш ајфон. ако имаш некој од странство нека ти купи (отклучен) и нека ти го пушти. ем поефтин ем ќе си го користиш од кој сакаш оператор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ти се исплаќа од кај нас да купваш ајфон. ако имаш некој од странство нека ти купи (отклучен) и нека ти го пушти. ем поефтин ем ќе си го користиш од кој сакаш оператор
се додека има луѓе што се болни по епл и што имаат пари, ќе се продаваат без разлика која цена ќе им стават. мислам сериозно повеќе ти се исплаќа срањево да го нарачаш по пошта од странство и да ти наплатат ддв и давачки на граница и се да платиш отколку во готово да го купиш оттука. ебати логикатаПа може треба еден бојкот, за инат некупување телефони, па да се свестат во која земја оперираат и колку се финансиски моќни Македонците. Еб*те клошарите, ако нејќам некое срање од типот на Alcatel, малце посолиден телефон да сакам да земам, треба да фукнам 10-12.000 ...
Не бидна излеаТие што планираат да потпишуваат договор / земаат нови телефони, нека почекаат, добив информација дека од 15-ти ќе има намалување на цените на телефоните.
Јебига, пошто јас добив директна информација од еден човек, мене ми кажаа во контакт центар да почекам ако не ми се брза, а и други луѓе спомињаа дека го слушнале истото, затоа го напишав мислењето, е сега дали стварно ќе бидне, не знамНе бидна излеа![]()