T-mobile, Cosmofon или VIP?

T-mobile,Cosmofon ili VIP?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
сеа сум на Т-mobile ама се мислам дали да се таам на VIP,далеку подобри тарифи имаат

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
T-Mobile, ќе им дам уште некое време да ги дотерат цените. Сигурно ќе биди како со космофон едно време шо беше.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
post pejd na T-Mobile zasega sum zadovolen.Pozdrav :)

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Инаку, иако сум на Т моментално,си земав број од ВИП, чисто за да бидам во тек со настани.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
на Cosmofon сум, ама не планирам за брзо време да се префрлам на друг оператор...

а за покасно ке видиме

R

reactive89

Гостин
Моментално T-Mobile ама се мислам што да праам, ќе им дадам рок да се покажат, ако не идеме да го пробаме VIP, Т-Мобиле ми испратија смс дека ќе ме информираат детално со новите тарифи следнава недела, па ќе видиме, имаат рок од мене некое време, ако не буе буе...
Cosmofon под никој случај не иде!!! Крадци се они!!! Бев на космофон и смс ми наплаќаа 10 ден и тоа едно добри 5 смс пораки, и уште јавувањето дупло ми беше едно добри 3 јавувања, со што цел кредит ми отиде за едно добри 2 дена...Грчка работа...И после тоа бев приморан да се префрлам на T-Mobile... Така да... Cosmofon јок...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас останувам верен на Т-Мобиле, срце не ми дава да се префрлам. :)

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
На Т-Мобиле сум од секогаш (бивш Мобимак) и да не сум кусо ќе си купам бројче од ВИП ама не кажувам на моите дома.

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Cosmofon RULEz. Pogotovi uste biznis tarifa.... GAGA GAGA neam zborovi. :nesvest:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Моментално имам два броја на Космофон, еден пост пејд и еден припејд и еден припејд на Вип.

На вип ми одговараат тарифите, ама паретко сум достапен, мистигаат пораки со пропуштени позиви и највеке кога ми е потребно добивам конекција.

Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
... пост-пејд опција со со бесплатни минути разговор, бесплатен интернет и други бесплатни зезалици ...
Космо-фон му е мајката !:wink:

Т-Мобајл :nenene:, никако ... откако ме одраа (или да речам одираа со години) за нив несакам да чујам

принцип е принцип

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Cosmofon - na post pejd
a ovca so vip so velat 7.7 den min ispaga 9 den min so ddv malu zaebano e ama ajde

Член од
21 септември 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
Korisnik sum na T-mobile, Porano bev na Cosmofon, ama se prefrlif posto mnogu e skap povikot kon T-mobile, a kamo li kon fiksen. Sega si zedov i brojce od VIP kolku da vidam so ke bidi. Se nadevam deka ke gi namalat sega cenite od T-mobile koga imaat uste eden konkurent plus.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom