B
Beck's
Гостин
Moze da se proveri tiket na sportbet, i kako?Пушти се на нивниот сајт и провери си го тикетот
Moze da se proveri tiket na sportbet, i kako?Пушти се на нивниот сајт и провери си го тикетот
Види ако има коефициент за X тогаш си паднат, ако нема тогаш ти се рачуна коефициент 1.Ми текна уште одма за ова ама за да се провери тикетот мора сите утакмици да се одиграни, мене уште Малага ми е останата.
Toa што се пресметува со нерешено 1 коеф. е АЗИСКИ ХЕНДИКЕП а ова ти е обичен хендикепСтоук-КПР хен.1 -1
уплата: 50
добивка: 4319
Е сега оваа 1-0 заврши, кога ќе ги одземеме имагинарните 1 од хендикепот му доаѓа 0-0. Јас колку што знам на нерешено на хендикеп се смета 1 коеф.Вака ли е или?
Инаку ливчево е уплатено во Спортлајф.
имаВиди ако има коефициент за X тогаш си паднат, ако нема тогаш ти се рачуна коефициент 1.
ЛАПАЈ СИКАРДИФ 3+ АЈДЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УМРЕНИИИИИИИИИИ
1-0 од 3 минута е УПМ
Od eden prijatel.. gi otepuva dva u kec kec u dva ama e vaka koga se nema srekja ..
![]()
Зависи колку коеф ти носи ливчето без таа утакмица...Deca dali vrakjaat uplata u kopacka za eden promasen tip???/ Kako me zaeba Baern denes mamata u p*** ja imav 1 i 3+ ........aj ako znae nekoj neka kaze.......fala odnapred.
dda be kako ne 2-0Ја уплатил Ферги 1-2![]()