Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
ТОООООООООООО!ТООООООООООООООООООООООООООООООО
Ајде уште Барселона Б ГГ и да ги ограбиме кладилнициве
ТОООООООООООО!ТООООООООООООООООООООООООООООООО
Првите 2 немаја врска од местени, за евертон незнам не го гледав првото. Вердер имаја среќа првото и зато не примија гол, а Рајо тепа само заради то шо Селта имаше црвен.Ja pa so cel pamet GG3+ gi klajv, samo tie ke me padnat
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 17:46 ---
Schalke-Werder 2-1
Rayo-Celta 2-1
Everton-Sunderland 2-1
Da si znae covek odnapred ama![]()
Penalty missedПЕНАЛ ЗА АРСЕНАЛ![]()
Osekam vkupnata dobivka ti e 620 denТОООООООООООО!
Ајде уште Барселона Б ГГ и да ги ограбиме кладилнициве
3 од 3 погодени, се надевам ме следеше некојЕве неколку типови "надвор од кутијата"
ВБА немаат победено на гостински терен од почетокот на оваа сезона, додека Виган се една од екипите кои играат лошо на домашен терен и секогаш после добра серија на домашен терен заебуваат
Мислам дека е редно ВБА да победи на гости оваа сезона
тип:
Виган-ВБА 2 @ 3
ако сакате посигурно
Х2 @ 1.54
Стоук оваа сезона играат одлично на домашен терен и имаат примено САМО 1 гол иако имаат 3 нерешени во кои имаат играно со Арсенал и Сити и една победа против Свонси.КПР оваа сезона играат ужасно, плус на оваа утакмица ќе бидат без 5 клучни играчи.Мислам дека глаучите од Стоук ќе победат лесно со најмалце 2-3 гола без да примат гол.
тип:
Стоук-КПР 1 @ 1.95
за похрабрите
С1 @ 2.7
хен. -1 @ 3.2
Не знам зошто толку е подценет Фулам во дуелот со Арсенал, оваа сезона играат одлично и даваат многу голови, сигурен сум дека и двата тима утре ќе играат отворено и ќе има мнооогу голови.
тип:
Арсенал-Фулам гг3+ @ 1.95 или гг4+ @ 2.9
или пак нешто од ова за 1 полувреме
2 Дава 1/2 @ 2.5
2+ 1/2 @ 2.5
и ова ми прави највеќе мерак и се мислам дали да го играм сингл
ГГ 1/2 @ 5
Што мислите за ова?
200 уплата ми е, добивка 3400Osekam vkupnata dobivka ti e 620 den![]()
Не. за хендикеп Х имаш друг коефициент види си во билтенот...3 од 3 погодени, се надевам ме следеше некој
Него да прашам сега за азиски хендикеп -1.
Еве го ливчето:
Виган-ВБА 2
Е сега оваа 1-0 заврши, кога ќе ги одземеме имагинарните 1 од хендикепот му доаѓа 0-0. Јас колку што знам на нерешено на хендикеп се смета 1 коеф.Вака ли е или?
Инаку ливчево е уплатено во Спортлајф.
Пушти се на нивниот сајт и провери си го тикетот3 од 3 погодени, се надевам ме следеше некој
Него да прашам сега за азиски хендикеп -1.
Еве го ливчето:
Виган-ВБА 2
Шалке-Вердер 2
Лејчестер-Нотингем Х2
Лидс-Ватфорд гг3+
Малага-Сосиедад 1
Стоук-КПР хен.1 -1
уплата: 50
добивка: 4319
Е сега оваа 1-0 заврши, кога ќе ги одземеме имагинарните 1 од хендикепот му доаѓа 0-0. Јас колку што знам на нерешено на хендикеп се смета 1 коеф.Вака ли е или?
Инаку ливчево е уплатено во Спортлајф.
Ми текна уште одма за ова ама за да се провери тикетот мора сите утакмици да се одиграни, мене уште Малага ми е останата.Пушти се на нивниот сајт и провери си го тикетот