Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.081
- Поени од реакции
- 1.638
Какви шанси промашија Динамо у последниве 3 минути невидено нешто, 5 минути продолжение и 1 поништен гол
Да не сфатите дека е само навивачки тип, но денеска Бешикташ - Стоук чист 1. Иако имаме доста повредени, сепак на домашен терен би требало без проблеми да ги победиме за прво место. И во првата утакмица бевме многу подобри на терен. Исто така Стоук мислам дека во истанбул не допатуваше со цел тим. И плус мотивација е тоа што тренерот на Бешикташ Тајфур е пуштен на слобода, се докажа дека воопшто не е умешан на местења и слично. Ова ќе биде само плус мотивација да се направи пеколна атмосфера во Инону каде што паднале многу големи клубови. па среќно
БравоПСЖ-Билбао Т1 2+
Динамо - Макаби 3+
Слован-Салзбург 2
Штурм-Аек 3+
Стеауа-Аек Ларнака 1
уплата 100 добивка 1530
Европа лига анализи , информации, типови тука
Покасно Еуролига у баскет и можно е да пишам нешто од NHL мада има само 3 меча
Ja gi imav na 1000 den vlog so Steaua vo dubl,koj slepec na 1.25 kv pagam,taka i mi treba...strasno samo Fulham koj idioti vo 93 primija.. aj mene za neso sitno ama vidite na ovaj 250 koef
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1318-3872187-938
Причини? Арсенал е со многу послаб состав, само Ван Перси, може да постигне гол плус арсенал има проблеми со повредени играчи (на бековска позиција), а знаеме Сити колку се јаки на крилните позиции... а Сити нема проблеми со повредени, и да имаат, имат добра клупа така да јас ке ја играм оваа чист 1.Уште сега да ви го кажам тип за во недела Манчестер Сити-Арсенал 2 4.50 коефициент
Друже така беше и со Челзи па видиш како завриши...И + на бековски позиции нема проблеми играат Џуру и Вермален играат добро дефанзивно ,што само Ван Перси?Сонг ѕверски асистенции прави + Волкот и Жервињо се во форма а и Артета знае да постигне гол.Причини? Арсенал е со многу послаб состав, само Ван Перси, може да постигне гол плус арсенал има проблеми со повредени играчи (на бековска позиција), а знаеме Сити колку се јаки на крилните позиции... а Сити нема проблеми со повредени, и да имаат, имат добра клупа така да јас ке ја играм оваа чист 1.
п.с. за утре кошарка од евролига - сите кецови освен Казан.
Имам едно забегано ливче од фудбал:
Al Sad - Barcelona 0-2
Austria Wienna - Malmo x2
Shamrock - Tottenham 1x
Birmingham - Maribor x2
ПСВ-1
АТ.МАДРИД-1
А.ВИЕНА-1
БИРМИНГАМ-1