како што пишуваат навивачите на киев вечерва воопшто немало интерес за мечот, се очекува само 5000 гледачи. Ги следев сите натпревари во групата и мислам дека преамбициозно е да се очекува толкава разлика.Dinamo Kiev - Maccabi 1, 4+
На динамо му треба победа од 4 гола и да чека кикс на Бешикташ на домашен терен за да се пласира понатаму, Макаби се последни во групата и мислам дека украинциве ќе дадат 200% на терен.
Можно е, јас од интернет го прочитав типот.како што пишуваат навивачите на киев вечерва воопшто немало интерес за мечот, се очекува само 5000 гледачи. Ги следев сите натпревари во групата и мислам дека преамбициозно е да се очекува толкава разлика.
зошто да не? исто како сити и наполиМарибор ќе праи глупости денеска осеќам, некако не ми се верува дека Салзбург ќе одат а ПСЖ не ..
Марибор ќе праи глупости денеска осеќам, некако не ми се верува дека Салзбург ќе одат а ПСЖ не ..
Марибор сум пишал бог да чува и да брани не сум таман јас мислев за Слован иначе.зошто да не? исто како сити и наполи