- Член од
- 14 септември 2011
- Мислења
- 577
- Поени од реакции
- 179
овој викенд обложувалниците ќе ни го ебат мамето...И Саутемптон ојде заедно со Нови Пазар
овој викенд обложувалниците ќе ни го ебат мамето...И Саутемптон ојде заедно со Нови Пазар
http://forum.kajgana.com/threads/Поплаки.41557/page-84DA VI EBAM MATER NOVI PAZAR :S
Браво за Охрид, сепак блиску бешеТо е другиот пат повеќе среќа за Охрид. Инаку за овај Нови Пазар ај шо ме зафркна и од 10 станав да ја уплатам.
ја па во последен момент ја стави Саутемптон, ах 600 златен коеф си имаше викам ај сигурна е и неа ќе ја ставам и прва ме заеба за 18.500овој викенд обложувалниците ќе ни го ебат мамето...
Играте глупи екипи како Нови Пазар не ми се верува сериозно, знаете дека сите тука се чкљ тимови.. малце пари и одма ќе ја наместат.
Инаку за вечер Реал - Барса 2:0 точен резултат ќе ја уплатам
Браво за Охрид, сепак блиску беше
Инаку добро е што станав дури во 13:00 инаку и Саутемптон и Нови Пазар и Охрид ќе ги пишев ..
јас станав порано да ја уплатам тетекс...али на крај и тетекс и метекс се виде....ја па во последен момент ја стави Саутемптон, ах 600 златен коеф си имаше викам ај сигурна е и неа ќе ја ставам и прва ме заеба за 18.500