Tип на денот (Читај правила во прв пост)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Слаби се во одбрана....секојан утакмица примаат гол, само минатата мислам дека издржаа без да примат.
Напад имаат супер, ама одбраната швајцарско сирење не им е рамна.
Само тие можат да ме паднат за 2600, али добро, викенд тикетов се уште ми е во игра :) 3 вчера фатени, 4 денес, уште 5 утре со мали квоти. Сите тепаја над 2 разлика за сега, одиме. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Слаби се во одбрана....секојан утакмица примаат гол, само минатата мислам дека издржаа без да примат.
Напад имаат супер, ама одбраната швајцарско сирење не им е рамна.
Затоа ГГ си ги играм секое коло и нема утка. :) Ретко кога не испаѓаат ГГ, и они и Реал Мадрид Б.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
А проклет Њукасл . . ме заеба на 2 ливчиња . . едното го имав x - 2 , а другото 2

N

Nicky Santoro

Гостин
Абе Барса Б ментални се или ДА?
Барса Б несмеат да влезат во прва лига. Зошто воопшто ги играте?ако пратиш барем малку статистика ќе видиш дека имаат соработка со лас палмас.На лас палмас им требаат бодовите затоа што се долу и ете едно ботче си зеде.Или те привлече коеф за 1 кој беше поголем од тоа што треба да е реално.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Барса Б несмеат да влезат во прва лига. Зошто воопшто ги играте?ако пратиш барем малку статистика ќе видиш дека имаат соработка со лас палмас.На лас палмас им требаат бодовите затоа што се долу и ете едно ботче си зеде.Или те привлече коеф за 1 кој беше поголем од тоа што треба да е реално.
Од 1,95 на 1,53 падна квотата, затоа пишав. :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ај едно поправно:

Juventus - Roma T1 2+
Ceara - Ipatinga 1
New York - Toronto 1
Palmerias - Ponte Preta 1
Ajax - Twente GG3+

Bojaan

Bojan
Член од
24 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
33
кај сте тие што беа за Арсенал нигде ве нема го потценивте Челзи и го примивте у ГЗ мислевте Wigan е епа ако вие ви пропаднаа тикетите уште првата (y) а да и едно поздравче до Gaychester!!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки ај ако може некој одма да ми одговори. Во копачка едно ливче пишувам, ке ја играм Интер winer 1. 1.41 коеф е. Ако победи, ја фаќам со 1.41, а ако биде нерешено се рачуна како 1 коеф? Тоа беше винер ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе тепаат Порто? :unsure: Од кога ги ставив цело време на нив мислам како сум се заебал што ги ставив.. :unsure:

Член од
29 септември 2012
Мислења
28
Поени од реакции
6
Дечки ај ако може некој одма да ми одговори. Во копачка едно ливче пишувам, ке ја играм Интер winer 1. 1.41 коеф е. Ако победи, ја фаќам со 1.41, а ако биде нерешено се рачуна како 1 коеф? Тоа беше винер ?
da....

Kajgana Shop

На врв Bottom