Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Bury - Exeter 2/1 мн ја маваат пробав на ситно и јас :)

Zagreb - Partizan 2 (1.80)
Zvezda(-6.5) - Hemofarm 1 (1.90)
Ponte Preta - Sport Recife 1 (1.80)
Bayonne - Nimes 2 (1.80)

dojcino

Pretty Girls from your city for night
Член од
25 септември 2011
Мислења
113
Поени од реакции
21
Ми пуштија bwin 15 euro Бонус,:) сакате ли и вие? Кој сака да се регистрира нека го испрати својот e-mail на dojcinovski22@gmail.com + име и презиме за да можам да го додадам во пријатели во самиот профил на bwin. Со самата покана за регистрација доколку ставите 10 euro во профилот ќе добиете уште 15 бонус и 30 за покер.....го испитав на своја кожа дека даваат.... и ви посакувам многу среќа ;) Испратете го вашиот e-mail и името и презимето и чекајте покана за регистрација! Да напоменам Мене во погодно време ми ги пуштија од ко ги изгубив сите пари..... Поздрав до сите форумџи.....

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ми пуштија bwin 15 euro Бонус,:) сакате ли и вие? Кој сака да се регистрира нека го испрати својот e-mail на dojcinovski22@gmail.com + име и презиме за да можам да го додадам во пријатели во самиот профил на bwin. Со самата покана за регистрација доколку ставите 10 euro во профилот ќе добиете уште 15 бонус и 30 за покер.....го испитав на своја кожа дека даваат.... и ви посакувам многу среќа ;) Испратете го вашиот e-mail и името и презимето и чекајте покана за регистрација! Да напоменам Мене во погодно време ми ги пуштија од ко ги изгубив сите пари..... Поздрав до сите форумџи.....
Па добро де , кажи дека и ти ќе земеш бонус со секоја регистрација не се срами :):)

S

schtrafzenigger

Гостин
Ivory Coast - Burundi 1&3+ (1.80)
Algeria - Central African Rep. 1 (1.70)
AG Kobenhavn (-6.5) - Pick Szeged 1 хен. (1.90) ракомет
Buducnost (-6.5) - Byasen 1 хен. (1.90) ракомет

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции