Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
нема шанса сите да испаднат една ќе киксне мислам Торонто а и Питсбург не следам незнам дали Грозби ќе игра Малкин знам се врати тешки се на почеток мој совет..

Croatia U21 - Spain U21 2-2&3+ (2.85)
за Сингл се предлозите 2од 3 да излезат има профит
--- надополнето: Oct 6, 2011 7:17 PM ---
Linköping - Frölunda 1
WIN WIN ;)

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Азербејџан-Австрија 3+
Белгија-Казахстан 1-1
Романија-Белорусија 1-1
Финска-Шведска 2-2
Грција-Хрватска 0-2 гола
Ерменија-Македонија X2
Кипар-Данска 3+

А

Анноун

Гостин
13.30 Singapur - Filipini 2-1 . Ова морам да го пробам . Пролемот е што ја нема по нашиве кладилници. ако некој ја сретне во некој билтен нека пиши .

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Малце офф..:
Во ова групиве за квалификации, 2 реп. дирекно идат или само една? Ај кој знае нека пише само побрзо ве молам :))))

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Малце офф..:
Во ова групиве за квалификации, 2 реп. дирекно идат или само една? Ај кој знае нека пише само побрзо ве молам :))))
ако мислиш на европскиве репрезентации само првата ојт директно, и најдобро пласираната второпласирана од сите групи преостанатите 8 втори играат мегусебе во бараж од кои одет 4

за денес МАКЕДОНИЈА 2 за инает ке ја играм заради коефициентот не е Ерменија ништо појака од нас :)

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
ако мислиш на европскиве репрезентации само првата ојт директно, и најдобро пласираната второпласирана од сите групи преостанатите 8 втори играат мегусебе во бараж од кои одет 4

за денес МАКЕДОНИЈА 2 за инает ке ја играм заради коефициентот не е Ерменија ништо појака од нас :)[/quote

Може ли да испадне 2 во 2..голем е коефициентот, да ја играм сингл?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
On Macedonian side a couple of regulars are missing (Pandev, Tasevski, Naumovski, Ibraimi) but considering the way all 4 of them played recently that will be more of a benefit then a loss. The team was relying heavily on them and they dissapointed each and every time for the last few matches. Instead of them 4 young players with the will to impress will go out and give their 110%. Lead by young Trickovski who's in the form of his life (APOEL), supported by the experience of the older players (Noveski, Popov) i believe Macedonia will be at least 50/50 favorite to win this match.

Armenia - Macedonia - 2

Kajgana Shop

На врв Bottom