Ете зоштоДенес има Олимписки игри фудбал мажи .. 1.35 коеф за шпанија против јапонија .. ме буни 2.20 коефициент за Мексико против Јужна кореа ... Мексиканциве имаат секоја година добри млади фудбалери овде мислам дека ќе биде поклон коефициент!
Габон - Швајцарија ке ја одиграм од 0-2 гола ... не се нешто посебно овие екипи како Габон слаба ефикасност а швајцарците како европска земја со солидна одбрана али и тие се мачат со ефикасноста односно со давањето голови , за Шпанија добар е коефициентот за 3+ 1.75 ... тука нема што многу да се кажува селекцијата што освојува се што ке стигне : европско првенство , светско првенство , европско првенство за млади .. уште овој трофеј им треба да бидат апсолутни шампиони ...
Бегај аман .. се пренервирав цела утакмица ми игра со копиљаци го става Дос сатош и одма живнува играта .. плус 93 мин статива погодија мајмуните .. а овие шпанцивепочнав да ги мразам .. какви техничари има тој игра со коке , иниго мартинез (теле) а на клупа седат играчи како Муњаин и Ромеу.. да видиме барем розенборг да ме извади сега ..Ете зошто![]()
Ете и тие ме ебаја мамицата да им ја споебам нивна местачка ... дома ко играја ја чекав 1 последна гол примија 92 минута , сега евеги мајмуните израмнија и пенал направија едно да ви кажам на сите од мене толку за летово дур не почнат саглам првенства ... ова е све срањеБегај аман .. се пренервирав цела утакмица ми игра со копиљаци го става Дос сатош и одма живнува играта .. плус 93 мин статива погодија мајмуните .. а овие шпанцивепочнав да ги мразам .. какви техничари има тој игра со коке , иниго мартинез (теле) а на клупа седат играчи како Муњаин и Ромеу.. да видиме барем розенборг да ме извади сега ..
Пенал футнаја овие домакиниве .. а пак овие од bet365 пред да го шутнат пишуваат гол кај домаќиниве ... али џабе е и вака не даваат уште еден гол !Розенборг![]()
Со црвен картон се гостите,кај пеналот изгледа паднал картонот,ама ипак бе овие од Казахстан,а Розенборг за нив е како Челзи,90+ се игра,готово.Пенал футнаја овие домакиниве .. а пак овие од bet365 пред да го шутнат пишуваат гол кај домаќиниве ... али џабе е и вака не даваат уште еден гол !
Тогаш падна црвениот .. :/Со црвен картон се гостите,кај пеналот изгледа паднал картонот,ама ипак бе овие од Казахстан,а Розенборг за нив е како Челзи,90+ се игра,готово.
Дан примат сега ко претходната голЕте ви![]()
Ме вратија во игра да им ебам мајката,1 у 2 ја наместиле 100%Тогаш падна црвениот .. :/
--- надополнето: 26 јули 2012 во 17:48 ---
1-2 100% сум сигурен дека е местена утакмицава !
Па првата примаат гол во 93 минута за 2-2 сега оваа 1-0 прво 1-1 во 67 мин .. во 77 прават пенал и добиваат црвен ,а овие го промаршуваат пеналот (е сега ме чуди што на бет365 пишува дека имало 2 пенала во 76 и 78 а жолт картон во 76 и црвен во 77 ) ке видиме на видеото после и на крај даваат гол во 95 минута за 1-2 .. плус сите го знаеме розенборг каков местач е ... ми текнува лани со Лилстром играше во гости и еден другар ја имаше сврзано со уште 2 утакмици да даде розенборг еден гол во прво полувреме а тие 1-0 прво и 2-5 заврши утакмицата во прво не дадоа ни еден гол а во второ дури 5 гола .Ме вратија во игра да им ебам мајката,1 у 2 ја наместиле 100%
Едит : Прво дале гол од пенал па му го поништил судијата па тогаш црвен за розенборг и го промаршиле овие пеналот .Како и да е битно влезе 2ка за понатака со повеќе ум на розенборг .. паметам пред 2-3 сезони еден пријател се тури од пари фаќање на сингл на розенборг стално кога играше дома го играше x-1 и 85% влегуваше така .Па првата примаат гол во 93 минута за 2-2 сега оваа 1-0 прво 1-1 во 67 мин .. во 77 прават пенал и добиваат црвен ,а овие го промаршуваат пеналот (е сега ме чуди што на бет365 пишува дека имало 2 пенала во 76 и 78 а жолт картон во 76 и црвен во 77 ) ке видиме на видеото после и на крај даваат гол во 95 минута за 1-2 .. плус сите го знаеме розенборг каков местач е ... ми текнува лани со Лилстром играше во гости и еден другар ја имаше сврзано со уште 2 утакмици да даде розенборг еден гол во прво полувреме а тие 1-0 прво и 2-5 заврши утакмицата во прво не дадоа ни еден гол а во второ дури 5 гола .
Уште си сигурен дека Шпанците се толку многу јаки Јапонциве да беа поспретни едно 3-4 комада ке им бувнеаКе видиме дали ке ги згазат ... ке играат самба тие нејмар таму ке дриблаат али против шпанската односно европска одбрана немаат толку големи шанси .. плус бразил е слаб во одбраната и голманот не е нешто посебно глупави голови прима ... а кај шпанија Де геа брани колку толку во последниве 3-4 месеци се подобри од тоа што беше на почеток во Манчестер .